Lady Gaga breekt tournee af wegens heupoperatie

Lady Gaga heeft de rest van haar tournee afgezegd wegens een heupblessure. Ze zal eerst geopereerd moeten worden, alvorens ze weer het podium op kan, zo heeft Live Nation Global Touring bekend gemaakt.

Het gaat om 25 optredens in de Verenigde Staten in het kader van haar Born This Way Ball-tour. Eerder deze week werden al drie concerten in Amerika afgezegd. De 26-jarige Gaga liet toen weten dat ze na een optreden niet meer kon lopen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de aandoening ernstiger is dan eerder verwacht. Na de operatie heeft ze een tijd absolute rust nodig om te herstellen, laat het boekingsbureau Live Nation Global Touring weten.

Gaga zegt op haar site dat ze haar blessure lange tijd heeft verzwegen. 'Ik ben compleet kapot en droevig', laat ze weten. 'Ik heb deze aandoening en de pijn verborgen gehouden en gebeden dat het over zou gaan. Maar na het optreden gisteravond kon ik niet meer lopen.'

De wereldtoernee zou op 20 maart eindigen met een optreden in de Amerikaanse stad Tulsa. In Nederland trad ze als onderdeel van de toernee op in Ziggo Dome in Amsterdam.

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13254 stemmen