Volledig scherm
Lady Gaga. © FOTO ANP

Lady Gaga: 'Cocaïne was mijn enige vriend'

Lady Gaga mag momenteel dan wel een van de meest begeerde popsterren zijn, tijdens haar jeugdjaren ging het de excentrieke zangeres veel minder voor de wind. Naast de eetstoornissen waaraan ze leed, was ze verslaafd aan cocaïne en maakten pestkoppen haar het leven zuur. Met haar demonen heeft La Gaga ondertussen voorgoed afgerekend. Toch maakte ze van haar omstreden verleden nooit een geheim.

'Elke avond kwam ik alleen thuis in mijn appartement. Naast mijn piano en ikzelf was er niemand. Ik voelde me eenzaam en liet daarom mijn televisie altijd aanstaan, zodat ik het gevoel had dat er iemand bij me was', verklaart de excentrieke popzangeres die op 19-jarige leeftijd aan een zware depressie leed.

'De drugs waren mijn enige vrienden. Het was een afschuwelijke manier om de leegte in mijn leven op te vullen, want het werd alleen maar leger en leger, doordat ik niet meer in de werkelijkheid leefde', voegt La Gaga toe.

Geen geld uitgeven aan de duivel
Gelukkig heeft ze de drugs voorgoed uit haar leven verbannen. Ze vertelt hierover dat ze eens op een mooie ochtend wakker werd en ze plots besefte dat haar gedrag erg dom was. Ze heeft zichzelf toen voorgenomen dat ze zich als artieste moet focussen op haar muziek en dat ze 'geen geld meer mocht uitgeven aan de duivel.'

 1. HBO en Jacksons blijven vechten over documentaire Leaving Neverland

  HBO en Jacksons blijven vechten over documentai­re Leaving Neverland

  Zender HBO en de nabestaanden van Michael Jackson blijven maar ruziën om de documentaire Leaving Neverland. De Jacksons stapten eerder dit jaar rond het verschijnen van de film, waarin de 'King of Pop' wordt beschuldigd van seksueel misbruik, naar de rechter en nu heeft HBO een nieuwe motie ingediend om de zaak te verwerpen. Dat meldt Variety. Eerder deed de zender al een poging om de zaak niet te laten voorkomen, maar dat verzoek werd afgewezen.
 2. De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtje
  582 doden

  De meest memorabele sterfscè­nes uit Tarantino-films op een rijtje

  Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.