Lady Gaga maakt flinke smak van podium

VideoLady Gaga heeft gisteravond een flinke smak gemaakt, toen ze door toedoen van een fan van het podium viel. Pijn of niet, binnen luttele seconden stond ze ‘gewoon’ weer op de bühne om haar optreden voort te zetten.

Gaga voerde haar Enigma-show op in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. Ze nodigde een fan uit op het podium om te dansen met haar. Maar hij deed meer dan dat. Hij tilde Gaga op, iets wat onschuldig oogde, maar verloor hierbij zijn balans en viel met sterzangeres en al van de bühne. Het publiek, dat filmpjes van de val postte op social media, was bang dat de Oscar-winnares en fan gewond zouden zijn.

Maar Gaga stond al snel weer op het podium en ging, schijnbaar onaangedaan, verder met haar uitvoering van de hit Bad Romance. De fan kwam later tijdens het concert nogmaals het podium op. Gaga grapte over het voorval: ,,We vielen voor elkaar.”

,,We zijn net Jack en Rose van de Titanic.” En, drukte ze hem op het hart, hij hoefde zich niet schuldig te voelen. ,,Als er iemand op internet gemeen tegen je doet, word ik boos.”

Volledig scherm
Lady Gaga © EPA