Lady Gaga wuift liefdesgeruchten weg

videoLady Gaga ontkent dat de vonk tussen haar en haar Star is Born-collega Bradley Cooper ook in het echte leven is overgesprongen. Bij Jimmy Kimmel talkshow zei de zangeres dat haar intieme optreden met Cooper tijdens de Oscar-uitreikingen ‘allemaal een truc’ was.

,,Dit is wat we wilden dat jullie zagen”, verklaart ze als de presentator haar vraagt naar de chemie tussen de twee bij het ten gehore brengen van het nummer Shallow. De live vertolking maakte op social media de tongen los. ,,Het is een liefdesliedje en A Star Is Born is een liefdesverhaal. We hebben zo hard gewerkt: we werkten de hele week aan het optreden.”

Ook haalt ze uit naar social media. ,,Social media, eerlijk gezegd, is het toilet van het internet”, aldus de popster. ,,Ik bedoel, wat het heeft gedaan voor de popcultuur is rampzalig.” Verder haalt ze haar eerdere optredens met de 92-jarige muzikale legende Tony Bennett aan. ,,De afgelopen drie jaar heb ik keer op keer mijn armen om hem heen. Dat is wat je doet als je liefdesliedjes zingt.” Shallow werd bekroond met een Oscar voor beste filmnummer.

Volledig scherm
© YouTube