Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Laetitia Casta: Als kind was ik mij er van bewust dat vrouwen het moeilijker hebben dan mannen

interviewHet Franse model en actrice Laetitia Casta (40) staat al 25 jaar in de schijnwerpers. Soms met tegenstrijdige gevoelens: ,,In de modellenwereld worden vrouwen beter betaald dan mannen. In de filmindustrie is het omgekeerd.’’

Onder regie van haar man, acteur Louis Garrel, bewijst Laetitia Casta in de film L’Homme Fidèle, over een – zelfs voor Franse begrippen – ongebruikelijke driehoeksverhouding, dat zij als actrice ook een gecompliceerde rol overtuigend kan spelen. De complimenten die zij voor haar vertolking van de ongrijpbare Marianne krijgt, doen haar zichtbaar deugd.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.