Volledig scherm
Lange Frans heeft binnenkort weer haar © ANP Kippa

Lange Frans ondergaat haartransplantatie

Rapper Lange Frans (36) is naar Turkije afgereisd om in Istanbul een haartransplantatie te ondergaan. Frans Christiaan Frederiks koos voor een kliniek die de zogenoemde circulation treatment toepast, waarbij 'grafts' uit het achterhoofd worden gehaald en vervolgens op de kale plek terug geplaatst.

Frans werd vandaag succesvol geholpen, blijkt uit een instagramfoto waarbij laat weten dat hij na 13 jaar 'weer eens nadenkt' over een kapsel. ,,Super bedankt!'', laat hij Hair World Istanbul weten. De haarkliniek, die sinds 2006 actief is, belooft binnenkort met een video van de transplantatie te komen.

De rapper bedacht eerder dit jaar dat hij zijn kinderen Willem (9) en Danie (5), die hij met zijn ex Daniëlle van Aalderen kreeg, graag wil laten zien hoe papa eruit ziet mét haar. Van de behandeling waar Frans voor koos, is bekend dat het tijd kost voordat het resultaat zichtbaar is. Maar Hair World Istanbul belooft 7000 grafts in één behandeling te transplanteren.

Lange Frans is niet de eerste BN'er die hoopt op een volle haardos. Gerard Joling, Frans Bauer, Peter van der Vorst en Jan de Hoop zweren ook bij een haartransplantatie.

 1. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.
 2. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 3. Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
  video

  Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video

  Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een opvallende video van zich af.