Langverwachte derde seizoen Ozark deze maand op Netflix

Je moest er even geduld voor hebben, maar binnenkort kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Ozark. Netflix heeft zojuist de eerste trailer van het derde seizoen van de hitserie gelanceerd. Het ziet ernaar uit dat Marty en Wendy het nog steeds niet met elkaar bijgelegd hebben. 

De eerste beelden van de trailer laten zien hoe Wendy een pistool op Marty richt. De twee proberen hun criminele leven weer op de rit te krijgen, terwijl op de casinoboot de nodige problemen ontstaan. Daarnaast probeert het stel hun relatie nieuw leven in te blazen door naar een huwelijksconsulent te gaan.

Lang hoeven we niet meer te wachten tot de criminele avonturen van de familie Bryde weer worden vervolgd. Vanaf 27 maart is het derde seizoen van Ozark te zien op Netlfix. De andere twee seizoenen zijn nu ook al te streamen.

De serie volgt financieel adviseur Marty Bryde die samen met zijn gezin op de vlucht is voor een drugskartel dat achter hun geld aanzit. Om zijn gezin in veiligheid te brengen verhuizen ze naar de Ozarks in Missouri. 

Het derde seizoen is vanaf 27 maart te zien op Netflix
Volledig scherm
Het derde seizoen is vanaf 27 maart te zien op Netflix © Netflix