Volledig scherm
© photo_news

Lara Stone met dood bedreigd vanwege betasten Justin Bieber

Het Nederlandse topmodel Lara Stone (31) krijgt doodsbedreigingen via Twitter sinds het reclamespotje met tieneridool Justin Bieber uit is. In de commercial kruipt Stone op sensuele wijze over Bieber en betast ze zijn sixpack. Dit wordt haar door de fans van de 20-jarige zanger niet in dank afgenomen.

Het begon met onschuldige berichten van Beliebers naar Stone met teksten als: ,,Niet aanraken, ik ben niet jaloers. Oké ik ben wel jaloers." Langzaam verhardt de toon op de microblogdienst. Fans van de zanger schrijven dat ze het Brabantse model haten en willen vermoorden.

Lara Stone heeft zelf nog niet gereageerd op de ophef op Twitter rondom de reclamecampagne met Justin Bieber. Haar man de Britse acteur David Walliams stuurde wel een bericht de wereld in. ,,Wie heeft het hoofd van Justin Bieber op mijn lichaam gephotoshopt?"

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5771 stemmen