Volledig scherm
Larry King © AP

Larry King lag wekenlang in coma na beroerte

Larry King lag wekenlang in een coma nadat hij dit voorjaar werd getroffen door een beroerte. De talkshowhost is inmiddels hersteld en vierde maandag zijn 86e verjaardag.

,,Ik had een beroerte", aldus King. ,,Alles werd beter, behalve mijn linkervoet. Ik heb sindsdien elke dag gerevalideerd, en ze zeggen dat ik met Kerstmis weer zal lopen." De voormalig CNN-host vertelt aan Extra dat hij na zijn beroerte in maart wekenlang in coma lag. Destijds was er onduidelijkheid over zijn ziekenhuisopname en werd er gedacht dat hij een hartaanval had gehad.

King, die nog in een rolstoel zit, vervolgt: ,,Het is een moeilijk jaar geweest, ik kan me sinds maart niets meer herinneren. Ik heb geen auto meer gereden, maar ik ben weer aan het werk en dat geeft me een geweldig gevoel". Volgens zijn dokters heeft hij ‘een ongeëvenaarde geest'. 

De presentator werd in april gedotterd. De beroerte is niet het enige in Kings medische dossier: hij had meerdere hartaanvallen en er werd prostaat- en longkanker bij hem vastgesteld.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6008 stemmen