Volledig scherm
LeBron James en Ryan Coogler. © AP

LeBron James blaast Space Jam nieuw leven in

Basketballer en producent LeBron James gaat de film Space Jam nieuw leven inblazen. Hij heeft Ryan Coogler, de regisseur van Black Panther, ingehuurd om de sequel met hem te produceren. Er is ook al een regisseur in beeld: Terence Nance.

Coogler is één van de meest veelgevraagde regisseurs en producenten van dit moment. Black Panther bracht wereldwijd meer dan een miljard dollar op. De film is hard om weg om de meest winstgevende film van een zwarte regisseur ooit te worden.

James was onder de indruk van de ideeën die Coogler voor Space Jam 2 had, zegt hij tegen The Hollywood Reporter. James heeft zijn eigen productiebedrijf en houdt zich de afgelopen jaren steeds meer bezig met het maken van films en televisieseries. 

De kinderfilm Space Jam kwam uit in 1996. De film combineerde acteurs en basketbalster Michael Jordan met de stripfiguren van de Looney Tunes. De film bracht wereldwijd meer dan 200 miljoen dollar op. 

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’