Volledig scherm
Leco en zijn vriend. © rv

Leco heeft iedere vrijdag date-avondje met vriend

wat doe jij vandaag?Bij afwezigheid van Angela en Vincent bellen we elke dag een BN’er met de vraag wat zijn of haar plan voor de dag is.

Visagist Leco van Zadelhoff heeft een date-avond met zijn vriend.

Hoe laat ging vanochtend de wekker?
,,Al om acht uur. Dat is voor mijn doen best vroeg, want mijn werk is natuurlijk meestal ’s avonds."

Waarom moest je er vroeg uit dan?
,,Ik heb om negen uur een bespreking voor een nieuw project. Ik hoop dat ik daarna nog even mijn hardloopschoenen aan kan trekken voor een rondje Vondelpark."

Waar hangt dat vanaf?
,,Of ik dan ’s middags wel op tijd in de studio kan zijn voor de opnames van 1 tegen 100. Ik doe de make-up en het haar van Caroline Tensen."

Geen vakantie voor jou dus?
,,Nee, daarvoor is de zomer een te drukke periode in mijn vakgebied. Ik neem na de kerst altijd een paar weken vakantie. Maar vanavond ben ik gelukkig wel lekker vrij. Ik ga iets leuks doen met mijn vriend."

Een date-avond?
,,Inderdaad, dat proberen we iedere vrijdag te doen. Dan gaan we gezellig thuis koken, of uit eten bij één van de restaurants die op onze lange wish-list staat."

Vind je het niet jammer dat je niet weg kan in de zomer?
,,Helemaal niet. Ik vind augustus de leukste maand van het jaar in Amsterdam. Ik kan enorm genieten van slenteren door de stad. Er gebeurt hier ook zoveel op cultureel en culinair gebied, echt geweldig. Ik zeg altijd ‘het fijnste aan vakantie is thuis komen in Amsterdam’. "