Volledig scherm
© ANP

Leco neemt Chantal onder handen, Rox is dol op zoontje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Vandaag uiteraard geheel in het teken van Dierendag. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Roxeanne Hazes‘ wereld bestaat uit meerdere mooie dingen, maar zoontje Fender is toch wel haar favoriet.

Wat het geheim van visagist Leco van Zadelhoff is? Gouden handjes! Chantal Janzen weet er alles van.

Simon Keizer lapt vandaag de regels aan zijn laars. Of eigenlijk aan zijn schoenen, want die bevinden zich op de bank.

De relatie van André Hazes en zijn vriendin Monique ging even wat minder, maar de twee hebben elkaar zo te zien weer helemaal gevonden. Het gezin viert vakantie op het tropische eiland Bonaire en vermaakt zich zo te zien prima.

Sylvie Meis leunt weer eens nonchalant tegen een hek aan in Hamburg. ‘ Fijn weekend’, wenst ze haar volgers toe.

Jeroen Pauw heeft zijn desk vandaag ingeruild voor de golfbaan. De presentator staat - zo merken zijn volgers op - in een goede positie om de bal een slinger te geven.

Een lieve verrassing van Bridget Maasland: de presentatrice neemt haar jarige zoontje Mees mee naar Parijs om een geweldige tijd te beleven.

Inge de Bruijn werd vanochtend wakker en besloot zich in een kek outfitje te heisen. ‘Pluk de dag’, schrijft de voormalig zwemster bij het kiekje.

We kennen haar als presentatrice, maar Geraldine Kemper heeft zo te zien nog meer in haar mars. De blondine speelt vandaag voor kapitein. ‘ Ai ai, Captain’, grapt ze.

Het is even geleden dat we Humberto Tan met haar zagen. De presentator is het archief ingedoken en deelt een oud kiekje van zijn tijd als student

Opvallen doet Lisa Vol zeker met dit fluorescerende jurkje.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
9880 stemmen