Volledig scherm
Hadewych Minis © ANP Kippa

Leeftijd tekent Hadewych, Xess Xava maakt strandwandeling

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Leeftijd tekent Hadewych

Actrice Hadewych Minis mocht gisteren weer een kaarsje extra uitblazen. Ze bereikte daarmee de leeftijd van 40 jaar. Vandaag deelt ze een kiekje op Instagram om aan te tonen dat die nieuwe leeftijdcategorie iets met je doet. De foto komt uit de film De Heleveeg waarvoor met make up een flink aantal rimpels in haar gezicht is gemaakt en ze grijs haar kreeg aangemeten. ,,Toch voelt het nèt even anders, veertig", schrijft ze grappend.

Bridget deelt jeugdfoto

De ouders van presentatrice Bridget Maasland zijn aan het verhuizen. Hierdoor krijgt de 42-jarige blondine een kiekje in handen uit haar kindertijd. Met haar volgers deelt ze de foto van een kleine Bridget als peuter. ,,Wat een lekker eigenwijs bekkie had ik toen ik 2 jaar was."

Xess Xava maakt strandwandeling

Xess Xava steelt weer eens de show op het instagramaccount van zijn moeder Yolanthe Sneijder-Cabau. De dreumes heeft een supermodelpose in huis om het hart van zijn mama te veroveren. Tijdens een strandwandeling poseert het kleine mannetje in de branding geheel voorzien van hippe kleertjes.

Idols-Kimberly zoekt warmte op

Idols-finalist Kimberly Fransens plaatst vandaag een pikant kiekje. ,,Het is koud buiten", klaagt ze over het weer. Binnen heeft ze waarschijnlijk goed gestookt, want de knappe blondine poseert zonder broek op de foto. Het plaatje kan op positieve reacties rekenen van haar volgers: ,, Jij hebt zeker laatst getraind!"

Nicolette doet grote verhuizing

Het kippenhok in huize Kluijver is te klein geworden, daarom vindt er een grote verhuizing plaats. Nicolette houdt wel van het boerenleven en bezit een groot aantal dieren. Voor de kuikentjes is het tijd geworden voor een groter leefgebied. ,,Ze groeien als kool", aldus de blonde presentatrice.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement