'Lelijk' wassen beeld van Wendy van Dijk blijkt al weg

UpdateHet wassen beeld dat Wendy van Dijk vanochtend op 3FM nog 'super lelijk' noemde, is al enkele maanden geleden weggehaald uit Madame Tussauds. Dat laat het Amsterdamse museum weten aan het AD. ,,We zijn het volledig met haar eens en daarom is het ook al weg."

Volledig scherm
De echte Wendy van Dijk © bruno
Quote

Dat beeld lijkt niet meer en dat hebben we daarom al twee maanden geleden uit de attractie gehaald

Madame Tussauds

,,Ik schaam me dood. Ik heb mijn kinderen nog niet durven meenemen," zei Wendy vanochtend stellig bij Giel. ,,Schijnbaar twee zielen, één gedachte", reageert een persvoorlichter van Madame Tussauds. ,,Dat beeld lijkt niet meer en daarom hebben we het al twee maanden geleden uit de collectie gehaald."

Dat de wassen Wendy niet overeenkomt met de echt Wendy (45) wijt het museum aan de tijd. ,,Het beeld komt natuurlijk uit 2002 en inmiddels zijn we natuurlijk een aantal jaren verder, waarin Wendy prachtig ouder wordt. Dat kunnen we echter met een beeld niet doen."

Nieuw beeld
Grote vraag is natuurlijk of er een nieuw beeld van Wendy komt. ,,Zeg nooit nooit," houdt de voorlichtster de deur open. ,,Ik zou het heel graag willen. Het enige is dat we maximaal twee beelden van bekende Nederlanders per jaar onthullen. Dat heeft te maken met het aantal bezoekers dat we krijgen en de kosten van zo'n beeld. Die liggen tussen de 150.000 en 200.000 euro."

Poll

Wie gaat The Voice of Holland winnen?

Wie gaat The Voice of Holland winnen?

  • Stef (8%)
  • Daphne (6%)
  • Sophia (51%)
  • Emma (35%)
8417 stemmen