Volledig scherm
Arie Ribbens © ANP Kippa

Leven Arie Ribbens hangt aan zijden draadje na breken heup

Het gaat opnieuw slecht met de gezondheid van Arie Ribbens. De voormalige zanger van carnavalskrakers, die aan longkanker lijdt, heeft bij een val tijdens een vakantie in Spanje zijn heup gebroken. ,,Er wordt hier een schaal van 1 tot 5 gehanteerd, Aries risico om het niet te overleven zit op vier."

,,De artsen zeggen dat het heel ernstig is. Arie kon niet gelijk geopereerd worden in verband met complicaties. Als het goed is, gaat dat nu toch gebeuren. Dat wordt heel spannend", zegt Aries vrouw Cea in De Telegraaf.

Het is voor de familie nog afwachten of Arie de lelijke val overleeft. ,,Er wordt hier een schaal van 1 tot 5 gehanteerd, Aries risico om het niet te overleven zit op vier", aldus Cea. ,,Helaas hebben we geen andere opties, hij kan zo niet met die kapotte heup verder. Dan krijg je ontstekingen en daaraan zou hij kunnen overlijden. Een operatie brengt ook een groot gevaar met zich mee, de artsen zijn bang wat ze zullen aantreffen."

Het onheil gebeurde op de laatste vakantiedag van de twee. Vorige maand ging het juist beter met de tachtigjarige zanger. Arie en Cea besloten daarop om voor enkele weken naar Spanje te gaan.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.
  2. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.