Levensgroot beeld van jarige André van Duin duikt op in Amsterdam

VideoZondag, op de dag dat André van Duin 75 is geworden, dook een levensgroot beeld van de komiek en presentator opgedoken in Amsterdam. Het beeld van Van Duin zat op 8 meter hoogte op de Mirakelkolom, een monumentale zuil op het Rokin.

48 reacties

 • sies woltjer

  1 jaar geleden
  Geweldig om voor een groot man als André van Duin een bronzen beeld te maken en te tonen aan iedereen. Hij verdient het ten volle. Nog gefeliciteerd André.
 • A Kemp

  1 jaar geleden
  Niet te vergeten een voortreffelijk zanger, ook voor de meer serieuze genieters onder ons. De meesten kennen hem als komiek en bijbehorende liedjes, maar luister ook eens naar de mooie liedjes van André. Hij heeft er platen vol mee gezongen. Nog van Harte André, hopelijk mogen we nog lang van je genieten.
 • Willem Andries Oosterhof

  1 jaar geleden
  In brons gieten en er weer neerzetten! Perfecte locatie voor iemand die het verdiend. Doet me denken aan de Joker aan de A7 tussen Groningen en Hoogezand-Sappemeer.
 • Can Kumru

  1 jaar geleden
  Beste heer van Duin, als ik wil lachen, hoef ik alleen maar ‘André van duin’ in te typen op ‘YouTube’ en welke sketch ik ook selecteer, ik lig altijd en steeds opnieuw in een deuk van het lachen, met name die samenwerking met Frans van Bunschoten en Corry van Gorp zijn tijdloos en hilarisch, bedankt voor je lach en het toveren van een lach op mijn en vele gezichten, nog vele jaren toegewenst !
 • Harrie van Houten

  1 jaar geleden
  @Kitty van Leeuwen , ik kan mij alleen maar bij jouw woorden aansluiten , André, je bent een fijn mens