Jaimie Vaes en Lil' Kleine in de video waarin ze uitleggen dat er geen sprake is geweest van fysiek geweld.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaimie Vaes en Lil' Kleine in de video waarin ze uitleggen dat er geen sprake is geweest van fysiek geweld. © videostill

Lichaamstaalexpert: ‘Als Lil’ Kleine zijn verloofde zoent, verstart ze’

Er is meer gebeurd tussen Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes dan wat het stel gisteren in een gezamenlijk statement verklaarde. Dat denkt lichaamstaalexpert Frank van Marwijk, die op verzoek van deze site de non-verbale houdingen van het koppel analyseerde. ,,Als hij haar zoent, zie je dat ze verstart.”

58 reacties

 • I.A Sande

  2 jaar geleden
  Je vraagt je wel af waarom dit soort onvolwassen narcistische minkukels zo nodig een kind moeten nemen. Het kind van de rekening zogezegd!
 • van Bergen

  2 jaar geleden
  Hoe komt het toch, dat de primitiefste levensvormen altijd alles overleven? Wat voor mechanisme zou de natuur daarvoor hebben bedacht? En wat is het voordeel daarvan voor de natuur? Het tart de logica . .
 • Henry Janssen

  2 jaar geleden
  Hellemaal geen medelijden mee. Ze houd alleen van aandacht en geld en daarom blijft ze bij deze lozer die alleen vrouwen durft te slaan en andere jongens in elkaar laat trappen door zijn lozer vriendjes. En dan nu roepen dat er niks gebeurd is maar wel in de lobby komen aan rennen met kapotte kleren en onder het bloed schei toch uit dan vraag je er zelf om als je bij zo’n kneus blijft zitten. Dat de jeugdbescherming hier niet ingrijpt want deze 2 hebben ook een kind dat dit ziet.
 • Joan Kroft

  2 jaar geleden
  Waarom al die aandacht voor die media geile types. Dan wordt het alleen maar erger. En krijgen ze meer geld en worden ze nog abnormaler. Dit is toch niet een normale wereld
 • Eric Paardekoper

  2 jaar geleden
  Ik heb begrepen dat ze vreemd was gegaan met Wesley Sneijder die avond. Plaats eea wel in een ander daglicht als zo zou zijn.