Volledig scherm
Thomas Berge en Cassidy Roeks © ANP Kippa

Liefde Thomas Berge en Cassidy Roeks bloeit weer op

Voor zanger Thomas Berge (29) en zangeres Cassidy Roeks is drie keer wellicht scheepsrecht. De twee zijn, na twee eerdere breuken, toch weer bij elkaar. Dat vertelde Berge vanavond aan Shownieuws.

,,Cassidy en ik zijn weer een tijdje met elkaar aan het daten”, vertelde een stralende Thomas. ,,Dat is heel fijn, dat is leuk, we hebben het heel erg gezellig en het gaat goed.” De liefde is ook goed voor Thomas' carrière. ,,Dat is zeker een vorm van inspiratie.”

Thomas leerde zangeres Cassidy in 2016 kennen, een paar maanden nadat zijn relatie met Myrthe Mylius, de moeder van zijn zoon Jack (5), strandde. Na anderhalf jaar kwamen Thomas en Cassidy tot de conclusie dat ze het te druk hebben voor een relatie en gingen de twee uit elkaar. Vorig jaar vielen de twee weer voor elkaar, maar in oktober was het wederom over en uit. Hoe lang Thomas en Cassidy nu bij elkaar zijn, is niet bekend.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
6996 stemmen