Volledig scherm
Tupac Shakur. © bruno

Liefdesbrieven en medaillon van Tupac gaan onder hamer

Twee liefdesbrieven van Tupac Shakur worden geveild voor in totaal 15.000 dollar (13.000 euro). Veilinghuis Moments in Time zoekt ook een koper voor een medaillon die de rapper droeg toen hij werd doodgeschoten in 1994.

Tupac schreef de liefdesbrieven aan ene Averel in 1985 toen hij 14 jaar oud was. In de eerste brief stelt hij zichzelf voor en legt hij uit waar zijn naam vandaan komt. In de tweede brief is de rapper al een stuk directer. Hij zegt dat hij ervan dagdroomt om haar te kussen en dat hij niet kan wachten om samen met haar te zijn.

Voor de medaillon wordt heel wat meer geld gevraagd: 125.000 dollar (110.000 euro). Het sieraad is ingedeukt door een van de kogels die op de rapper werden afgevuurd.

Het gebeurt wel vaker dat er spullen van Tupac onder de hamer gaan. Zo werden eerder een brief geveild waarin hij Madonna uitlegt waarom hij het uitmaakt en ook de auto waarin de rapper zat toen hij werd vermoord, is geveild.

  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’