Volledig scherm
© bruno

Liefdesode van Yo voor Wes, zoontje Barbie zegt eerste woordje

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Liefdesode van Yo voor Wes

Yolanthe is nog steeds dolverliefd op haar man Wesley Sneijder en dat mag iedereen weten. Bij een kiekje van hun twee schrijft de 31-jarige brunette een liefdesode. ,,Er gaat geen dag voorbij zonder dat hij me aan het lachen maakt de afgelopen 8 jaar en dat doet hij nog steeds elke dag. Hij zal me nooit laten vallen. Ik hou belachelijk veel van hem. Hij is mijn alles."

Zoontje Barbie spreekt eerste woordje

Het kleine mannetje van Samantha en Michael heeft zijn eerste woordje uitgesproken. Het ontroerende moment werd door het Haagse stel vastgelegd en gedeeld op Instagram. Barbie schrijft over de anderhalf jaar oude Milano: ,,Papa.... Ik hoor toch echt Papa. Dan mag die m ze zakgeld geve"

Xander bestelt opblaasbaby

Xander de Buisonjé heeft alvast een leuk cadeau besteld voor zijn collega en goede vriend André Hazes junior die iedere moment voor de eerste keer vader kan worden. Xander kwam vandaag onderweg een reusachtige opblaasbaby tegen. Zelf wordt De Buisonjé ook weer vader. Het kindje groeit momenteel in de buik van een Amerikaanse draagmoeder.

Xelly's tikfoutje

,,Mustacchio friyay.'' Dat schrijft visagiste Xelly, de zus van Yolanthe Sneijder, bij een geinig fotootje van zichzelf. Waarschijnlijk bedoelt ze Mustacchio friday, met dus een D in plaats van een Y. Een fijne vrijdagsnor derhalve! Xelly wijst al haar volgers vervolgens een fijn weekend toe met een adviesje: zorg dat je make-up goed zit.

Daphne is een filesnoeper

Daphne Deckers kon haar geluk niet op toen ze vanmorgen in een regenachtige file stond. In het dashboardkastje van haar bolide ontdekte ze een verdwaalde zak snoep en de kleurige dropjes maakten haar dag weer helemaal goed. ,,Echt geluk'', omschrijft de presentatrice-schrijfster haar positieve gevoel.

Sharon is diepzinnig

Sharon Doorson is vanmorgen op uiterst charmante wijze haar hondje gaan uitlaten. Kennelijk was de in een omslagdoek geklede zangeres in een diepzinnige bui, want bij een foto van de zonnige wandeling met de viervoeter schrijft ze: 'Be the energy you want to attract' (wees de energie die je wil aantrekken).

Bridget weg met grote liefde

Presentatrice Bridget Maasland (41) gaat momenteel stralend door het leven dankzij haar nieuwe vriend: de 27-jarige ijsmaker Fabio Bouwhuis uit Deventer. Maar hij is in geen geval de ultieme liefde van haar leven. Want dat is volgens Bridget toch echt haar 8-jarige zoontje Mees waarmee ze momenteel in een zonnig oord vakantie viert. Of Fabio mee is, is onbekend.

Freek voelt zich een showpony

Musicalacteur Freek Bartels blijft fit met een volgens hem nieuwe tak van sport: balletboksen. Op een Instagramfilmpje demonstreert het multitalent wat dat precies inhoudt. ,, Voor kracht, conditie en behoudt van uw innerlijke showpony'', garandeert Freek.

Garrix aan de zwier

Dj Martin Garrix en zijn collega Sam Vogel (Jauz) maken de hoofdstad tijdens het Amsterdam Dance Event niet alleen 'onveilig' met hun muziek, maar natuurlijk ook met het betere stapwerk. De boys besloten vanmorgen in een kermisattractie op de Dam te stappen: een ding dat rondjes draait en fraai uitzicht geeft op de binnenstad.

Johnny sport zich in het zweet

In het inmiddels afgelopen RTL4-programma Family Island hielp Johnny de Mol het leven van ontspoorde gezinnen weer een beetje op de rails te krijgen. We zagen hem als een vaardig psycholoog - en soms in zwembroek - de boel in goede banen leiden. Maar nu is het tijd voor Johnny zelf die af en toe zichtbaar last heeft van irritante vetrolletjes. Na een periode rust is hij dus weer naar de sportschool gegaan. ,,Vol gas'', verzekert hij. En hij denkt dat het lachen hem snel zal vergaan.

Paul Elstak eindelijk op honeymoon

Hardcore-dj Paul Elstak (50) en zijn vrouw Kristel van den Hooven (32) zijn vandaag in het vliegtuig gestapt richting IJsland. De twee trouwden in juni dit jaar in Rotterdam maar een huwelijksreis zat er nog niet in. Het stel gaat in en om Reykjavik genieten van warme bronnen, gletschers en natuurlijk scheuren op sneeuwscooters. Koud, maar ongetwijfeld superromantisch.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (53%)
  • Maan - Ik kom eraan (16%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (21%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
32889 stemmen