Volledig scherm

Lieke blij met eigen looks en Daphne in bloemige 'minikini'

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities.
Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zoontje Lange Frans heeft zangambities

Willem (7), het zoontje van oud-amazone Daniëlle van Aalderen en haar rappende ex-man Lange Frans, is nog niet helemaal stemvast maar al wel in staat om net als zijn vader een aardig deuntje te zingen. Zijn moeder filmde de jongen terwijl hij het nummer Up Town Funk van Mark Ronson en Bruno Mars aan het zingen was. ,,Willem eist even zijn moment'', twitterde Daniëlle die samen met Frans ook nog dochtertje Danie (4) heeft.

Lieke onder de indruk van eigen looks

Lieke van Lexmond (34), die volgens roddelblad Weekend op 24 juni in Italië in het huwelijksbootje stapt met haar vriend Bas van Veggel, is apetrots op de foto's die van haar werden gemaakt voor een reportage in glossy Grazia. ,,Prachtige looks'', vindt Lieke. De blondine houdt zich overigens op de vlakte over een mogelijk aanstaand huwelijk. Maar volgens het blad zijn de uitnodigingen net de deur uitgegaan. Lieke en Bas werden in september 2014 de trotse ouders van zoontje Vik.

Touriya trekt een gekke bek

De in de VS wonende Nederlandse actrice-zakenvrouw Touriya Haoud (38) heeft na haar scheiding van Hollywoodhunk Greg Vaughan weer nieuw geluk gevonden. De gelukkige is de onbekende Italiaanse romanticus Carlos Luna. De drie kinderen van Touriya en Greg  - Jathan James (8), Cavan Thomas (6) en Landan Reid (4) - zijn inmiddels aan de nieuwe situatie gewend. Althans, ze kunnen nog lachen, zo blijkt uit een maffe foto die Touriya instagramde.  Op het kiekje staan haar zoons Jathan (links) en Cavan.

Miley Cyrus extreem lenig

Wrecking Ball-zangeres Miley Cyrus (23) werkt keihard om haar conditie en figuur in optimale staat te houden. De Amerikaanse ster zette op Instagram een ultrakort, versneld afgespeeld filmpje van een paar oefeningen. Ze eindigt de fitness-sessie met een best ingewikkelde houding: op je handen balanceren terwijl de benen daaromheen zijn gevouwen.

Daphne ontspant in bloemetjesbikini

Daphne Deckers verblijft momenteel in de Spaanse badplaats om daar te werken aan een nieuwe roman. Maar dat wil niet zeggen dat de 47-jarige, fraai afgetrainde echtgenote van Wimbledon-winnaar Richard Krajicek daar alleen maar achter haar laptop zit te zwoegen. Tussen de bedrijven door is er ook ruimte voor ontspanning: nodig om het hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Hoe ze dat doet, toont de blondine met een in haar hotelkamer genomen selfie. Daarop is ze te zien in een bloemetjesbikini. ,,Even de computer uit en de bikini aan.''

Tim Hofman bestolen in Rio

BNN'er en voormalig De Mol-deelnemer Tim Hofman (27) baalt als een stekker, omdat in tijdens zijn vakantie in Rio de Janeiro (Brazilië) zijn tas is gestolen. Bij een Instagramfoto, waarop Tim zijn middelvinger opsteekt, somt hij op wat hij allemaal mist. Twee creditcards, een pinpas, vier oordoppen, huissleutels, duikbrevet, boek, Lonely Planet-reisgids, haargel, oplader, sokken, zonnebril, tandenborstel en paspoort. Volgens Tim was de aangiftenasleep van de diefstal nog een heel gedoe, maar hij is vast besloten met opgeheven hoofd zijn trip te vervolgen.

Wendy zweet zich rot

RTL4-gezicht Wendy van Dijk doet in Nederland al jaren fanatiek aan Bikram Yoga: yoga-oefeningen die worden gedaan bij een temperatuur van minstens 40 graden.  Dat doet ze momenteel ook op het Spaanse partyeiland Ibiza waar zij en haar man Erland Galjaard een fraai buitenhuis hebben. Maar 'bikrammen' op Ibiza blijkt volgens Wendy toch een stukje zwaarder dan in Holland. Hoe zwaar, bewijst ze met een Instagramkiekje waarop ze is te zien met een bezweet, rood aangelopen hoofd.

Yolanthe zingt met vriendinnen

Yolanthe had twee vriendinnen te logeren, en het werd een dolle boel in huize Sneijder-Cabau. In een filmpje dat de presentatrice plaatste op haar instagramaccount, is te zien hoe het drietal gezellig op bed The Lion King aan het zingen is. ,,When me & my girlsss come together...", zo luidde de veelzeggende tekst bij de beelden.

Jim Bakkum scheurt uit zijn broek

Musicalster Jim Bakkum is hard aan het trainen voor zijn nieuwe project Onze Jongens, zo liet hij eerder al via Facebook weten. Heel verstandig, want in deze nieuwe film van Johan Nijenhuis speelt hij een bouwvakker die in zijn vrije tijd stripper is. Samen met mede-hoofdrolspeler Martijn Fischer moet hij dus zorgen voor een killer body. Maar daarbij gaat er wel eens iets mis, en Jim is niet te beroerd om dat met zijn fans te delen. ,,Die spieren groeien ook overal", schreef hij bij een foto waarop te zien is hoe hij flink uit zijn joggingbroek is gescheurd.

Volledig scherm
© bruno

Georgina Verbaan viert 'verkansie

De dochter van actrice Georgina Verbaan heeft, net als ieder ander kind, meivakantie. En net als de meeste andere kinderen besteed ze die door lekker te spelen. In dit geval: door een hut te bouwen, met een stel poppen als gezelschap. 'Verkansie', zette Georgina bij de foto. En als we de reacties mogen geloven, is dat hoe de méér vroege basisschoolleerlingen dat woord uitspreken.

Justin Bieber zet zijn schoonheidsslaapje online

Justin Bieber en zijn hondje waren toe aan een schoonheidsslaapje, zo viel donderdagochtend te zien op het instagramaccount van de zanger. Iemand uit zijn entourage vond blijkbaar dat de superster er schattig uitzag, en wilde dat de fans niet onthouden. De reacties waren voorspelbaar: ,,Aaawwww. So Cute", zwijmelt de een. ,,My baby", droomt de ander. De tekst die de Biebster bij de foto zette bevatte een hint naar God himself: ,,And on the 7th day..."

 1. Johan Derksen neemt het op voor Argon-trainer na racistische uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’
  Video

  Johan Derksen neemt het op voor Ar­gon-trai­ner na racisti­sche uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’

  Johan Derksen heeft het vanavond opgenomen voor Argon-trainer Ron van Niekerk, nadat de voltallige spelersgroep van de Mijdrechtse eersteklasser besloot niet met hem door te willen gaan na racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd. ,,Het zou humor kunnen zijn. Er zijn mensen die hele cynische humor hebben”, zei Derksen in het programma Veronica Inside.

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (14%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (2%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (8%)
 • Vice (1%)
6326 stemmen