Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Lieke en haar nepstenen zijn een levensgroot probleem voor RTL

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

86 reacties

 • Erik Gemser

  1 jaar geleden
  Het enige waar het bij BN-ers om draait is vooral een BN-er te blijven en dus de daarbij samenhangende verdiensten (lees geld) te behouden of te vermeerderen. Zo ook deze zich zelf noemende 'Moonsisters'. Dus dan creatief zijn en je naam te gelde maken en wordt je een uithangbord voor producten of het gezicht in een reclame. Gezwets over hoe goed het product is of wat de BN-er er van vind heeft niets met de waarheid te maken. Maar ja, het klootjesvolk pikt het wel.... denken ze. NOU MOOI NIET!!!
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Toen Jomanda hot was kon men een fles water voor de TV neerzetten en door Jomanda bestraald en deze fles water onder je bed neerzetten of leggen dan ben je van kwaaltjes af maar tot mijn schrik moest ik vele keren gaan plassen 😲😟
 • jan van Blitterswijk

  1 jaar geleden
  In 2003/2004 kwam een slimmerd op het idee om aan een magneet(vermomd als sieraad) helende werking toe te schrijven. De krachten zouden vrij komen uit zeldzame magnetische aarde uit Zaire. De BioStabil was geboren en werd door Tineke de Nooij (bekende presentatrice) op TelSel gepresenteerd met de boodschap dat deze magneet therapeutische eigenschappen zou hebben. Het was toen het programma Radar dat aan de bel trok en de hanger door de T.U. Delft liet onderzoeken.
 • Johan Hanken

  1 jaar geleden
  Wat heeft dat "antivaxer" hier mee te maken. Denk dat ze echt wel voor de show getest wordt. Is denk ik zelfs veiliger dan een gevaccineerde die niet getest wordt. Als ik kijk hoeveel mensen die gevaccineerd zijn er om mij heen al Corona hebben. Ik ben trouwens 1 keer gevaccineerd en heb voor mijn vaccinatie Corona gehad.
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Ik heb ook nog een baksteen die is van terts naar groen gegaan 😲