Volledig scherm

Lieke: Idols wordt te gek, dochter Daphne zwoegt op examen

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. 
Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Miss Montreal is uitgeput

Zangeres Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, heeft haar plicht weer voldaan. Ze heeft woensdagmiddag 'donders hard' getraind, en dat mag iedereen zien. Vlak na haar sportsessie plaatste de blondine een selfie waarop ze ietwat uitgeput de camera in kijkt. De vrolijke zangeres laat op Instagram wel vaker zien hoe ze met heftige hardlooptrainingen haar topvorm behoudt. 

Daphne steekt dochter hart onder de riem

Ook de dochter van Daphne Deckers zwoegt woensdag op het eindexamen Wiskunde, dat plaatsvindt voor alle VWO-studenten. Op haar instagramaccount noemt voormalig RTL Boulevard-presentatrice Daphne haar Emma een bikkel. Ze steekt alle examenkandidaten een hart onder de riem met een symbolisch sommetje.

Lieke: Idols wordt fantastisch

Woensdagavond barsten de vier live shows van de populaire talentenshow Idols los. Lieke van Lexmond, die samen met Ruben Nicolai het presentatieduo vormt, belooft 'fantastische optredens'. ,,Het wordt echt te gek'', schrijft ze bij een kandidaat die zich met zijn gitaar voorbereidt op het grote podium. Na verschillende auditierondes plaatsten Amber Thijssen, Jeffrey Saabeel, Kimberly Fransens, Nina den Hartog, Rowen Aida Ben Rabaa, Steve Langreder, Thijs Roseboom en Tom de Visser zich voor de live shows.

Zwangerschapsproblemen Victoria

Dit najaar verwachten Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko hun eerste kindje. De 35-jarige actrice en Oekraïne-expert begint al een aardig babybuikje te krijgen. Én daar ondervindt ze ook de eerste ongemakken van. Wanneer ze uit haar auto moet stappen, die nogal strak tegen een andere auto geparkeerd is, kan ze er nog amper uit komen. Met de nodige moeite kan ze zich nog net naar boven werken en uit de auto stappen.

Doutzen niet klaar

Doutzen Kroes is Nederlands bekendste model. Een fotoshoot meer of minder draait ze haar hand niet voor om. Toch is ook de Friezin niet altijd voorbereid op een camera. Wanneer ze nog rustig staat te bellen, staat haar Hongaarse-collega Barbara Palvin al in een moddelpose naast haar. Dat resulteert in een verwarde foto van Doutzen, bellend en met een onzeker handje. ,,Hey, ik was nog niet klaar," schrijft ze dan ook bij het kiekje.

Jim terug naar Idols-tijd

Jim Bakkum heeft al jaren een succesvolle carrière in de showbizz. Musicals als Grease, Fame, Hairspray en Wicked staan achter zijn naam en ook op televisie duikt hij regelmatig op. Toch is de inmiddels 28-jarige zanger niet vergeten waar hij vandaan komt. Hij deelt een foto van zijn eerste nummer 1-hit met zijn debuutsingle Tell Her. Het nummer stond 13 jaar geleden op 1 in de Nederlandse Top 40.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
5491 stemmen