D R I V E S A F E K I D S

Een foto die is geplaatst door Lil Kleine (@lilkleine) op

Lil Kleine met peperdure champagne en telefoon in auto: Rij veilig

In een peperdure Bugatti, met een kostbare fles champagne Dom Perignon en een telefoon in zijn handen deelt Lil Kleine vandaag een opvallende boodschap op Instagram: ,,Rij veilig, kinderen." Tot grote verbazing van meerdere fans.

Volledig scherm
Lil Kleine © ANP Kippa

Normaal gesproken zwijmelen fans van de rapper, echte naam Jorik Scholten, weg bij foto's waarop hij zijn luxe levensstijl deelt. Op de foto van vandaag is te zien hoe Lil Kleine aan de bestuurderskant van de auto onderuit gezakt zit. In zijn rechterhand heeft hij de kostbare fles champagne in zijn handen, in zijn linkerhand zijn iPhone.
 
Echter valt de boodschap van Lil Kleine niet in goede aarde bij al zijn volgers. Hoewel het bericht hoogstwaarschijnlijk satirisch is bedoeld, zijn de reacties niet mis.

,,Ik weet dat je dit waarschijnlijk niet leest en dit is geen schreeuw om aandacht, maar ik zie dit en mijn vader is gister verongelukt met de auto", reageert een emotionele volger. Iemand anders: ,,
Je zegt 'drive safe' maar houdt alcoholische drank in je handen vast" en ,,Zei hij met een fles in zijn hand en telefoon in zijn andere hand", gevolgd door een verwarde emoticon.

Dik

Toch blijkt een groot deel van zijn enorme fanbase het niet te deren dat de 23-jarige Amsterdammer op deze manier het voorbeeld geeft aan de jeugd. Zijn volgers hebben zelfs meer oog voor de gouden Rolex om zijn pols en de enorm dure bolide, die minstens een half miljoen euro kost. ,,Je gaat zo dik!" en ,,Wow,  zo trots op wat je voor elkaar hebt gekregen", luiden de reacties.