Volledig scherm
Linda in het decor van Miljoenenjacht © ANP Kippa

Linda de Mol heeft weer een quiz bedacht

Linda de Mol heeft een nieuwe quiz bedacht voor SBS6. Deze quiz is voor jou is vanaf februari te zien op de familiezender, vertelt Linda aan BuzzE.

De nieuwe quiz krijgt een plek op de zaterdagavond van SBS6. Het format ontstond toen Linda voor haar plek in het programmaschema van de zender in allerijl iets nieuws moest bedenken, omdat ze 'haar' RTL-programma's Weet ik veel en Oh wat een jaar! van de rechter niet mee mocht nemen naar de Talpa-zenders.

De eerste uitzending van Deze quiz is voor jou staat voor zaterdagavond 8 februari in de gids. Over het spelletje zelf blijft Linda nog enigszins mysterieus, wel belooft ze dat er ‘vrij snel meer bekend’ wordt.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6061 stemmen