Volledig scherm
Linda de Mol © ANP Kippa

Linda de Mol-hits Oh, wat een jaar! en Weet ik veel blijven bij RTL

Twee van Linda de Mols hitprogramma’s verhuizen niet met haar mee van RTL naar Talpa. Het achtste seizoen van Weet ik veel en het derde seizoen van Oh, wat een jaar! zullen door RTL worden uitgezonden met andere presentatoren.

Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt. Oh, wat een jaar! en Weet ik veel keren in het voorjaar terug. Welke RTL-gezichten de programma's van Linda overnemen, weet de zender nog niet.

De afgelopen maanden was er discussie tussen RTL en Talpa over een aantal contractuele afspraken rondom de programma's. ,,Het is goed dat er in dit dossier eindelijk duidelijkheid is”, zegt een woordvoerder van RTL. ,,Nu ons standpunt ook door een juridische uitspraak is bekrachtigd, kunnen wij weer overgaan tot de orde van de dag.”

Het is goed nieuws voor RTL, dat de komende jaren ook de The Voice-programma’s blijft uitzenden. Dat terwijl Talpa-baas John de Mol de shows dolgraag mee wilde nemen naar SBS. Samen met zijn zus Linda heeft hij overigens wel een reeks andere programma’s bij RTL weggekaapt, waaronder Miljoenenjacht, Linda's Zomerweek en Ik hou van Holland. Eerder haalde Talpa ook al shows als It Takes 2 en Dance Dance Dance weg bij RTL, naast presentatoren als Wendy van Dijk en Gordon.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7300 stemmen