Volledig scherm
Johnny de Mol samen met zijn tante Linda de Mol © ANP Kippa

Linda de Mol interviewt neef Johnny in eerste Linda's Zomerweek

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Linda's Zomerweek, dat 27 augustus van start gaat, interviewt Linda onder meer haar neef Johnny. Hij is te gast samen met Kajsa Ollongren, de minister van Binnenlandse Zaken. 

Volgens RTL 4 gaat Johnny (39) onder meer in op zijn jeugd in verschillende landen, zijn bijzondere familie en zijn kersverse vaderschap met zijn grote liefde Anouk. 

Johnny, de zoon van Linda's broer John de Mol werkte eerder al eens samen met zijn tante voor een editie van Linda Man. Johnny was toen gast-hoofdredacteur. 

In de overige afleveringen komen onder meer Ilse Warringa en Kjeld Nuis, Sophie Hilbrand & Johan Derksen, Ilse de Lange & John van den Heuvel en Wendy van Dijk en Jochem Myjer aan bod. 

Linda's Zomerweek is vanaf 27 augustus om 22.30 uur te zien bij RTL 4. 

Volledig scherm
Kajsa Ollongren, Linda de Mol en Johnny de Mol. © RTL Nederland
Volledig scherm
Johnny en Linda de Mol © ANP Kippa
  1. Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee Linda het niet lukte

    Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee Linda het niet lukte

    In een zomerperiode waarin traditioneel minder televisie wordt gekeken, stemmen alweer een week tussen de 1,2 en 1,4 miljoen mensen dagelijks op De Slimste Mens af op NPO 2. De quiz met Philips Freriks en Maarten van Rossem is bijna dagelijks na het Achtuurjournaal het best bekeken programma. Zo ook gisteravond toen 1,4 miljoen kijkers naar de 74-jarige quizmaster en het 75-jarige jurylid besloten te kijken op hun vrijdagavond.