Linda de Mol toonde perfect aan waarom al die tv-sterren langzaam gaan denken dat ze God zijn

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

173 reacties

 • R. Looy

  2 maanden geleden
  Het eerste deel van Linda de Mol had ik gemist....en zondag jl ging ik er voor zitten. Jammer...dacht eerst even; even blijven kijken, erger je niet te snel....fout!! Ik ben fan van Gooische vrouwen...de manier zoals de elite van Hilversum zich te kakken zet...geweldig...dat is echte humor. Verder kijk ik weinig of nooit naar de Commerciële zenders...van de nieuwe serie van Linda verwachtte ik echter meer...helaas wat een domper...zoek in het weekend voortaan buitenlandse zender!
 • José Van Der Wees

  2 maanden geleden
  Jammer allemaal Laat eenieder , BN-ers,bij zichzelf blijven , ook Linda de Mol, zij heeft capaciteiten genoeg voor veel betere series. Het niveau zakt gestaag met al die ‘NO NOnsens’ uitzendingen op RTL, SBS 6 enz. enz. De publieke omroepen beginnen ook al voorzichtig met die gemaakte ‘KIJK EENS WAT EEN LOL WIJ HEBBEN’ Programma’s. Geen wonder dat vooral jongeren geen TV meer kijken. Alleen Max doet het geweldig en ik ben nog lang geen oudere.
 • Marjan Dongen

  2 maanden geleden
  Slecht verhaal, slechte regie en jammer dat de normaal toch goede acteurs nu wel amateurs lijken. Marjan van Dongen
 • Bart Van den Heuvel

  2 maanden geleden
  Wat een enorme flater en farce is deze nieuwe serie van Linda. Lachwekkend.
 • Karin Schuring

  2 maanden geleden
  Het was leuk om Linda weer terug te zien in miljoenenjacht. Daar is ze erg goed in. Maar helaas... Die nieuwe serie is een saaie niets zeggende flop. Jammer Linda. Had je niet moeten doen.