Volledig scherm
Jeroen, Linda en Guus. © Talpa.

Linda duikt onder het miljoen, maar wint wel van Dancing with the Stars

Linda de Mol heeft niet alle kijkers kunnen vasthouden met de tweede aflevering van Ik hou van Holland op SBS 6. Waar de tv-koningin afgelopen week nog een mooie 1,1 miljoen kijkers noteerde, moet ze nu genoegen nemen met een score onder die magische miljoengrens: 964.000 belangstellenden. Ze blijft daarmee wel haar oude werkgever RTL 4 voor. 

Linda de Mol vertelde afgelopen vrijdag in Jinek slecht te hebben geslapen door de tv-oorlog waarin zij misschien wel het zwaarste geschut is waar Talpa gebruikt van maakt. De opluchting was dan ook groot toen ze afgelopen week met zowel Ik hou van Holland op zaterdag als Miljoenenjacht op zondag meer dan een miljoen kijkers wist te boeien.

Deze week begon de zaterdag echter slechter. Linda noteerde met Ik hou van Holland op RTL 4 jarenlang een miljoenenpubliek. Op het hoogtepunt schoot de spelletjesshow regelmatig door de grens van twee miljoen kijkers heen. Op SBS 6 moet ze nu genoegen nemen met 964.000 belangstellenden. Voor de zender nog steeds een mooie score, maar daarmee is het programma niet meer het succes van weleer. 

Dansende sterren

Grote concurrent RTL 4 wordt wel op achterstand gehouden. Daar stond twee uur lang Dancing with the Stars geprogrammeerd. 801.000 kijkers schakelden in voor de dansende sterren op die zender. Dat zijn ook een kleine 200.000 kijkers minder dan de week er voor. Toen zaten er nog 976.000 mensen voor de buis.

De winnaar van de avond is wederom Beste Zangers op NPO 1. Het zangprogramma, waarin metalzangeres Floor Jansen gisteravond centraal stond, doorbraak wel de miljoengrens. Ruim 1,1 miljoen kijkers genoten onder meer van Henk Poorts versie van The Sound of Silence. Aansluitend deed Dit was het Nieuws het ook goed. Daar keken 862.000 kijkers naar.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7501 stemmen