Volledig scherm
Linda de Mol met partner Jeroen Rietbergen. © ANP Kippa

Linda is ‘gewoon weer verliefd’ op haar eigen vent

VideoLinda de Mol (55) is na een reis door India weer verliefd geworden op haar vriend Jeroen Rietbergen (48). Dat vertelde ze gisteravond stralend in talkshow Ladies Night. ,,Ik heb hem helemaal herontdekt. Na twaalf jaar, zo ontzettend leuk.”

Voor het eerst in lange tijd waren de twee samen op reis, twee weken naar India. Dat bleek een uitermate romantische trip. ,,Je realiseert je ineens: hoe vaak ben je nou eigenlijk met zijn tweeën? Er zijn altijd kinderen of mensen bij. Nu hadden we eindelijk de tijd om lekker te kletsen en voor andere belangrijke zaken waar we het nu niet over gaan hebben”, vertelde ze met een glimlach. 

,,Ik dacht steeds: wat is-ie toch leuk! Wat heeft-ie toch lekkere mannenbenen in die short! Ik had echt weer vlinders. Dat je na twaalf jaar denkt: wat heb ik toch een ontzettend leuke vent!’’  

Overigens trok Ladies Night gisteravond erg weinig kijkers: slechts 156.000 mensen stemden af op de talkshow van Merel Westrik op NET 5.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6006 stemmen