Volledig scherm
© EPA

'Lindsay wil nog steeds trouwen met steenrijke Rus'

Ondanks de relatieproblemen door de seksuele escapades van haar steenrijke Russische verloofde Egor Tarabasov wil Lindsay Lohan nog steeds met hem trouwen. De roodharige actrice haalde afgelopen week nog fel uit naar haar vriend en schreef dat hij haar had bedrogen met een prostituee. TMZ meldt nu dat ze wil vechten voor haar relatie.

Vrienden rondom het stel zeggen dat Lindsay (30) en de 23-jarige Egor nog steeds verloofd zijn. ,,Ze zag de ruzie als een hobbel in de weg. Dat wil ze nu oplossen en daarom draagt ze ook nog steeds haar verlovingsring." Of Egor daar ook zo over denkt is onduidelijk.

Dina

Volledig scherm
Dina Lohan © EPA

Overigens zijn er ook problemen voor Lindsay in de familiaire kring. Moeder Dina ligt al ruim een maand in het ziekenhuis, maar artsen hebben nog geen diagnose kunnen vaststellen voor de buikpijn. Momenteel wacht Dina op de uitslag van een biopsie waarbij weefsel uit een knobbeltje in haar keel is weggenomen. 

Familieleden van Dina vrezen dat ze kanker heeft. Artsen gaven haar aanvankelijk antibiotica omdat ze dachten dat de pijn het gevolg was van een mislukte tandheelkundige behandeling, maar na de tijdelijke kuur keerde de pijn terug.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.
  2. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.