Volledig scherm
© EPA

'Lindsay wil nog steeds trouwen met steenrijke Rus'

Ondanks de relatieproblemen door de seksuele escapades van haar steenrijke Russische verloofde Egor Tarabasov wil Lindsay Lohan nog steeds met hem trouwen. De roodharige actrice haalde afgelopen week nog fel uit naar haar vriend en schreef dat hij haar had bedrogen met een prostituee. TMZ meldt nu dat ze wil vechten voor haar relatie.

Vrienden rondom het stel zeggen dat Lindsay (30) en de 23-jarige Egor nog steeds verloofd zijn. ,,Ze zag de ruzie als een hobbel in de weg. Dat wil ze nu oplossen en daarom draagt ze ook nog steeds haar verlovingsring." Of Egor daar ook zo over denkt is onduidelijk.

Dina

Volledig scherm
Dina Lohan © EPA

Overigens zijn er ook problemen voor Lindsay in de familiaire kring. Moeder Dina ligt al ruim een maand in het ziekenhuis, maar artsen hebben nog geen diagnose kunnen vaststellen voor de buikpijn. Momenteel wacht Dina op de uitslag van een biopsie waarbij weefsel uit een knobbeltje in haar keel is weggenomen. 

Familieleden van Dina vrezen dat ze kanker heeft. Artsen gaven haar aanvankelijk antibiotica omdat ze dachten dat de pijn het gevolg was van een mislukte tandheelkundige behandeling, maar na de tijdelijke kuur keerde de pijn terug.

  1. Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuffelen?’

    Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuf­fe­len?’

    Singer-songwriter Ruben Annink (21) heeft zich gisteravond bij AVROTROS-programma Beste Zangers van zijn meest kwetsbare kant laten zien. De Amsterdammer werd voor het oog van 1,1 miljoen kijkers overmand door emoties door met name de optredens van Floor Jansen en Ralf Sanchez. De NPO1-show is al weken een groot succes en eindigde ook gisteren als derde best bekeken programma van de dag.