Liza ontspant in spa en Brace chillt met Kenny B

SHOWBYTESKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Lekker gezellig op de bank hangen met Kenny B, wie wil dat nou niet? Zanger Brace uit zijn respect voor het brein achter superhit Parijs onder deze foto. ,,Me mattie voor het leven'', noemt hij hem.

Met de baas @kennybworld muziek vader en me mattie voor het leven

Een foto die is geplaatst door null (@brace_nl) op

Het lijkt wel alsof heel Nederland voor de buis zat voor de gouden rit van Ireen Wüst. Zo ook Humberto Tan en de redactie van RTL Late Night. Tan kan zijn emoties maar moeilijk in bedwang houden. Zo roept hij 'ZE VALLEN TERUG, ZE VALLEN TERUG' en schreeuwt hij op zijn Van Gelderiaans tegen het eind van de laatste rit. 'ZE REDT HET NIET, ZE REDT HET NIET!'

Monique Noël en André Hazes jr. genieten nu al een paar dagen van een welverdiende vakantie. Mama Monique moest wel even slikken toen ze dit filmpje zag van haar zoontje. De zoetekauw had al twee toetjes gekregen van opa en oma, maar vraagt om meer.

Je zou toch bijna jaloers worden op oud-zwemster Inge de Bruijn. Ze hupst momenteel in een niemendalletje over een strand in Tanzania, waar het ontzettend lekker weer is. Haar volgers richten echter hun blik niet op de prachtige horizon, maar op iets anders. ,,Mooie billen Inky'', ,,Wauwzie wat ben je toch hot he'' en ,,Wat een mooi vrouwke bende en een ontzettend lekker bipsje'', klinkt het.

Spread your wings and fly

Een foto die is geplaatst door null (@ingedebruijn) op

🦋

Een foto die is geplaatst door null (@ingedebruijn) op

Had Victoria Koblenko altijd al zulk lang haar? Binnen de kortste keren is het aangegroeid. Ze liet het onder handen nemen door Marriët Gakes, de Queen of Color die ook Georgina Verbaan tot haar klantenkring mag rekenen.

Thor op een surfplank! Acteur Chris Hemsworth steekt zijn liefde voor de sport niet onder stoelen of banken en plaatste deze fotocollectie vandaag op zijn Instagramaccount. Of het goed afliep, houdt hij in het midden. Voor het gemak heeft hij het allerlaatste frame niet geplaatst.

Ronnie Flex laat zien hoe het eraan toegaat tijdens een concert van hem. Zijn volgers zijn wel verdeeld over zijn zangkwaliteiten. Reacties variëren van 'Hij kan echt weer hoog!!!!!' en 'Hij heeft echt weer n chille stem gekregen' tot 'Hahhaha helium stem' en 'Sorry maar Tabitha zingt dat stukje ff iets beter'

Hahahahah probleem

Een foto die is geplaatst door null (@ronnieflex010) op

Kunnen we binnenkort nieuwe muziek van Douwe Bob verwachten? De zanger is hard aan het werk achter zijn piano, maar zijn trouwe viervoeter valt ervan in slaap. Nu maar hopen dat het niet tien nieuwe slaapliedjes worden.

I’m writing, she’s sleeping...

Een foto die is geplaatst door null (@douwebob) op

De moeder van Gerard Joling ziet er erg kwiek uit op deze foto. Samen met haar vriend Cor gingen ze bij de zanger op visite. Joling adoreert het stel. ,,Niet te geloven wat zijn ze nog stoer, 87 en 88 jaar, 2 lieverds.''

Liza Sips bracht een bezoekje aan AWAY SPA in hotel W Amsterdam. Ze was toe aan wat tijd voor haarzelf, iets waarvoor ze naar eigen zeggen niet altijd tijd voor heeft. 

Volledig scherm
Liza Sips op de rode loper tijdens de Nederlandse premiere van Bridget Jones's Baby in Pathe Tuschinski Amsterdam © ANP

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (19%)
  • AH (3%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (13%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (2%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (4%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
23321 stemmen