Volledig scherm
Loiza Lamers © bruno

Loiza blijft vechten, Fred op date met vrouwelijk gezelschap

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

DJ Jean en Michael lossen het op

Er ontstond vorige week nogal wat ophef over een nummer dat Michael van der Plas uitbracht. Daarin was een stuk van DJ Jeans hit The Launch te horen. Inmiddels hebben de partijen het weer opgelost. Op Instagram blikt DJ Jean tevreden terug. ,,Echte mensen. Zo kan het dus ook!"

Datenight voor Fred

Dat Fred een gezelligheidsmens is weten we allemaal. Maar ook de Nederlandse beautyvlogger Nikkie de Jager en presentatrice Linda Hakeboom kunnen er wat van. Het drietal zocht gisteravond het sterrenrestaurant - hoe toevallig - Fred op en genoot daar van luxe maaltijden. ,,Ongeveer 16 gangen naar binnen gewerkt", schrijft Linda bij het kiekje.

Wakker worden, Mattie

Heb je weekend en kun je eindelijk uitslapen, loopt er een Pietenband voor je deur. Radio-dj Mattie Valk kon zijn schoonheidsslaapje niet hervatten. In plaats daarvan maakte hij in bed een filmpje van zichzelf waarin hij met de alom bekende Sintliedjes mee zingt. Je moet wat!

Pietenband voor je deur op zaterdagochtend geeft niks.

Een foto die is geplaatst door Mattie Valk (@mattievalk) op

André Jr. heeft liefde voor Gioia

Menig mens heeft er een mening over, maar Monique Westenberg blijft zich er niets van aantreken. André Jr. knuffelt met zijn grote hondenvriendin Gioia, die  op haar gemakje blijft liggen. De vriendin van André Hazes heeft weinig woorden nodig voor het zoete kiekje. Ze plaatst er slechts een hartje bij.

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Sanne neemt een break

Hard werken moet je belonen. Zo denkt Miss Montreal er ook over. De blondine gaat met haar zusje op vakantie naar een nog onbekende bestemming en geniet in het vliegtuig alvast van een alcoholische versnapering. ,,Doei he! Luxe leven!", luidt het bijschrift.

#doeihe #lekker #luxeleven #zusje #hardvoorgewerkt #ayoooooo 🇧🇶😛😘

Een foto die is geplaatst door Miss Montreal (@missmontreal_) op

Thomas en Jack vieren Sinterklaas

Je kind zien genieten tijdens de aankomst van Sinterklaas, daar doe je het voor. Ook Thomas Berge was aanwezig bij de feestelijke intocht en deelt daarvan een foto met zijn zoontje Jack. Het ventje zit op papa's nek en kijkt dromerig de andere kant op. ,,Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht!", schrijft de zanger erbij.

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!! ♥️

Een foto die is geplaatst door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) op

Loiza blijft positief

Dinsdag kwam het heftige nieuws naar buiten dat Loiza Lamers was getroffen door een herseninfarct. Het gaat inmiddels een stuk beter met het model en ook vandaag laat ze weer wat van zich horen. ,,Blijf positief, my friends!"

Rule your mind or it will rule you💕 #staypositivemyfriends

Een foto die is geplaatst door Loiza Lamers (@loizalamers) op

Wietze is uitgeput

Heeft iemand tijd om Wietze de Jager op te halen? De kersverse presentator van Shownieuws is uitgeput na een pittige training bij sportschool Vastberaden. Wietze en zijn vriend Janeyu kunnen zelfs niet meer lopen en dus doet hij een oproepje op Instagram. 'Ik kom eraan!', schrijft een fan erbij.

Kan iemand ons ophalen? Wij kunnen niet meer lopen. #deadlift #farmerswalk #crossfit

Een foto die is geplaatst door Wietze de Jager (@wietzedej) op