Loiza Lamers
Volledig scherm
Loiza Lamers © BrunoPress

Loiza zonder kleding op woningsdag en koning al langer fan van ‘social distancing’

OranjebytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In deze speciale editie van de rubriek Showbytes viert bekend Nederland massaal Koningsdag. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Zangeres Maan de Steenwinkel blikt terug op de tijd dat ze nog gewoon kon knuffelen met de prinsesjes. 

Bij deze foto ontdekt rapper Kraantje Pappie dat de koning blijkbaar al eerder social distancing een goed idee vond.

De vlag is uit op het T-shirt dat schrijfster Daphne Deckers heeft aangetrokken vandaag.

Als je binnen blijft, dan hoef je ook geen kleren aan, zo lijkt model Loiza Lamers te denken.

K3-Klaasje heeft niet alleen een gouden strot, ze blijkt ook nog eens heel goed dwarsfluit te kunnen spelen. Zó goed, dat ze mee mocht spelen met het Concertgebouworkest.

Niet veel mensen staan op de foto met onze koning, maar rapper Ali B. wel. ‘Happy Kingsday’, schrijft hij bij een foto waarop hij met Willem-Alexander arm in arm staat.

Patty Brard wenst haar fans vanaf het Spaanse Ibiza een fijne Koningsdag toe en doet uit de doeken dat ze haar landje toch wel mist.

Rachel Hazes vindt het maar wat bijzonder dat koningin Máxima naar de Hazes-musical kwam kijken (in 2013). ‘De kers op de taart’, vindt Rachel, die haar volgers gelijk een fijne Koningsdag toewenst.

Stylist Maik de Boer werd vanochtend wakker en trok zijn adamskostuum aan. ‘Beetje een uitgeklede (w)(k)oningsdag’, schrijft hij.

Fred van Leer kroop in de huid van Beatrix en wenst zijn duizenden volgers - en natuurlijk alle leden van de Staten-Generaal - een fijne Koningsdag toe. De Rotterdamse stylist laat zich door corona overigens niet weerhouden er een feestje van te maken en stelt zich helemaal ‘klem te gaan zuipen om daarna te janken’.

Ook voormalig zwemster Inge de Bruijn werd met koning Willem-Alexander op de gevoelige plaat vastgelegd. ‘Happy birthday to our king of the Netherlands’, geeft ze haar internationale volgers mee.

Chantal Janzen is zo te zien niet vies van een oranje kleurtje en heeft daarom een verfroller uit de doos getoverd met - hoe kan het ook anders - oranje verf.

Foto’s van vorig jaar heeft Roxeanne Hazes niet door een overvloed aan alcohol, maar dat mag de pret niet drukken. ‘Ik hoop dat we volgend jaar weer allemaal van deze bijzondere dag mogen genieten, zoals we dat gewend zijn!’

Bij de Volendamse zanger Nick Schilder begon Koningsdag met een oranje tompouce.

Stond Miljuschka Witzenhausen gisteren volledig naakt op de foto, vandaag heeft ze een feestelijke outfit aangetrokken en doet ze een dansje in huis.

Ronnie Flex heeft één ding goed in zijn geheugen geprent: ga je met de koning en koningin op de foto, zorg dan dat je nooit de dresscode vergeet!

In huize Boomsma is het geen Koningsdag, maar Koninginnedag. Romy Boomsma is namelijk jarig en dat moet volgens Arie gevierd worden.

Speciaal voor Koningsdag toverde kickbokser Rico Verhoeven zijn peperdure oranje McLaren tevoorschijn.

Bekijk hieronder onze video's over Koningsdag.