Loretta Schrijver.
Volledig scherm
Loretta Schrijver. © Brunopress

Loretta Schrijver geopereerd aan darmkanker: ‘Ben door een hel gegaan’

Loretta Schrijver (65) is onlangs geopereerd nadat bij haar een beginnende fase van darmkanker was vastgesteld. Het Koffietijd-gezicht ligt momenteel nog in het ziekenhuis, waar ze langer moest blijven vanwege complicaties, waaronder een longontsteking. Inmiddels gaat het elke dag beter, bevestigt haar management aan deze site.

26 reacties

 • Bep De Vaan

  1 maand geleden
  Lieve loretta Ik wens je heel erg veel sterkte en beterschap Je bent een toppertje Zo lief en gezellig altijd met jou op de tv In koffietijd Zorg goed voor jezelf Dikke knuffel van bep de vaan xxx😘
 • Tonia Willemse-spies

  1 maand geleden
  Een nare ziekte. Veel beterschap
 • Franny van Leeuwen-Weeda

  1 maand geleden
  Heel veel sterkte Loretta en beterschap.Ik mis je stralende lach maar het komt goed,dat weet ik http://zeker.Je bent een positief mens.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Sterkte en beterschap gewenst Loretta. Knuffels van Sandra
 • Sadie 71

  1 maand geleden
  Heel veel Beterschap en Sterkte! Ik hoop, dat je snel weer lekker weer in je eigen bedje op kunt knappen. Eigen haard is goud waard!
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”