Volledig scherm
Louis C.K. © AFP

Louis C.K. onder vuur na Holocaust-grap

De gevallen komiek Louis C.K. ligt weer onder vuur. Een grap over de Holocaust die de Amerikaan maakte tijdens een voorstelling in Israël valt niet in goede aarde, meldt The Hollywood Reporter.

In Tel Aviv vertelde Louis C.K. zijn Israëlische publiek dat hij ‘liever in Auschwitz zou zijn dan in New York City'. Waarna hij toevoegde: ,,Ik bedoel nu, niet toen het nog open was.” Hoewel zijn publiek de grap ontving met applaus en gelach, krijgt de komiek er op social media behoorlijk van langs.

De 52-jarige komiek woonde jarenlang in New York, maar zegt de miljoenenstad nu te haten. Hij raakte twee jaar geleden bij het grote publiek uit de gratie nadat The New York Times onthulde dat hij vrouwen seksueel had geïntimideerd door ongevraagd in hun bijzijn te masturberen. Over het schandaal maakte Louis C.K. meerdere grappen tijdens zijn show. ,,Ook als ze ja zeggen, doe het dan alsnog niet, want het is niet erg populair.”

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6006 stemmen