Maaike Ouboter: ‘Ik zal altijd dat meisje van Dat ik je mis blijven’

Ook in de eerste single van het nieuwe album van Maaike Ouboter schuwt ze verdriet en andere emoties niet. Nu ze accepteert dat ze daar het beste over schrijft, heeft ze ook weer lol in muziek maken.

6 reacties

 • van der Starre

  5 dagen geleden
  Ria v.d. Starre ( G.S.G) Hoi Maaike ik heb je op school mee gemaakt toen je ouders overleden, toch je eindexamen gehaald. Je bent een kanjer en maakt mooie gevoelige liedjes , ga vooral zo door. Ria
 • Inri van Hulst

  5 dagen geleden
  ik ben zelf niet echt van de verdrietige muziek (meer pink floyd.). maar "dat ik je mis"was prachtig. en ik ben er volledig van overtuigd , dat we alles moeten doen , om er voor te zorgen dat, Hazes junior zich overbodig voelt ,en echt werk gaat zoeken.
 • Dick Van

  6 dagen geleden
  Van deze teksten ga ik aan de prozac
 • tom wijk

  6 dagen geleden
  Samengevatte mening. gevoelig...rakend, puur, echt, eerlijk,muzikaal en een leuke mooie meid Nooit stoppen Maaike! We hebben genoeg Dréetjes en ander middelmatigheid op het podium. 💪😘 Groet, Tom v Wijk
 • Stefan de de Graaf

  6 dagen geleden
  'Ik zal altijd dat meisje van blijven' is niet echt wat het artikel goed samenvat moet ik zeggen. Het voelt als negatief sentiment, maar is juist iets van berusting en acceptatie. In mijn ogen goed, want de wereld hoeft niet altijd blij en opgewekt te zijn. Er is niemand die dat zijn hele leven is, dus groot respect voor Maaike om juist de andere kant in haar liedjes niet te schuwen. Blijf gewoon dichtbij jezelf, wat de ander ook zegt, ga zo door.
 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'