Volledig scherm
Een scène uit de Star Wars-serie The Mandalorian (Disney+). © AP

Maakt Star Wars-serie The Mandalorian de hoge verwachtingen waar?

ad bingewatchersThe Mandalorian, een serie die zich afspeelt in het Star Wars-universum, moet Disney+ definitief op de kaart zetten. Maar hoe bevalt dit paradepaardje van het nieuwe streamingplatform dat Netflix een kopje kleiner moet maken? Het is een van de onderwerpen in een nieuwe aflevering van de podcast Bingewatchers, nu te beluisteren via deze website of op platforms als iTunes en Spotify. 

Ook seizoen 3 van het bewierookte The Crown (Netflix) wordt uitgebreid besproken. Verslaggever Gudo Tienhooven sprak de cast - met ditmaal Olivia Colman als koningin Elizabeth en Helena Bonhamer Carter als haar zus Margaret - in Londen. Kijken zij nu anders naar de Windsors? En die interviews, hoe gaat dat er eigenlijk aan toe? Ook in deze podcast nieuws over de klassieker Friends en een top 3 ‘beste reboots van series’.

In de podcast Bingewatchers gidsen Charlene Heezen, Kevin Goes en Gudo Tienhooven de luisteraar door serieland. Zij zien de eerste paar afleveringen van zo’n beetje alles wat nieuw om de hoek komt kijken en stellen vervolgens zichzelf, elkaar en de luisteraar de vraag: doorkijken of niet? Of: to binge or not to binge, that’s the question…