Maakte John de Mol een fout?

AD MEDIA PODCASTFebruari was de maand van de vertrekkers. Jan van Veen moest na een maandje Candlelight op Radio 5 al zijn biezen pakken en John de Mol liet Piet Paulusma weten dat hij bezig is aan zijn laatste jaar bij SBS 6. Voer voor discussie in de maandelijkse AD Media Podcast. Maakte John de Mol daarmee een fout?

TV-columniste Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Gudo Tienhooven bespreken in deze podcast opvallende zaken in de mediawereld, de presentatie is in handen van Alexander van Eenennaam, coördinator van de media- en cultuurredactie. In februari ging het onder meer over de nieuwe zenderbazen Linda de Mol (Net 5) en Peter van der Vorst (RTL) en de brommobiel die Wendy van Dijk haar 16-jarige zoon Sem cadeau deed.

Beluister de podcast hierboven of via Spotify of iTunes, waar je je ook kunt abonneren.

Volledig scherm
AD Media podcast © AD/ANP (montage)
  1. Freek over Boekenbalrel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedragen wordt
    video

    Freek over Boekenbal­rel: Ik hoop dat mijn boodschap over Baudet uitgedra­gen wordt

    Freek de Jonge (74) heeft geen seconde wakker gelegen van de door hem veroorzaakte opschudding, gisteravond bij de opening van het Boekenbal in Amsterdam. Hij eiste luidkeels schreeuwend van het publiek een statement over de overwinningsspeech van Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet. ,,Juist de groep die in de zaal zat, moet zich verzetten tegen deze elitaire politieke beweging’’, zegt de cabaretier the day after tegen deze site.