Volledig scherm
Maan de Steenwinkel © ANP

Maan is een gelukkig meisje en Roxeanne geniet van kleine Fender

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Maan de Steenwinkel is door het dolle heen. De jonge zangeres heeft twee dagen geleden een nieuw nummer uitgebracht, genaamd Lief zoals je bent. Fans van de brunette wisten het nummer gisteren al mee te zingen. 'Ik zweer het je dat dit me een heel, heel gelukkig meisje maakt', schrijft ze trots.

Roxeanne Hazes is maar wat gelukkig met haar ventje Fender. De dochter van wijlen André Hazes deelt een kiekje waarop ze met de kleine spruit knuffelt. 'Wij', schrijft ze erbij, gevolgd door een hartje.

w i j ❤️

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op

Donny Roelvink is zo blij als een kind met zijn eigen woning. De Amsterdammer moet nog even wachten tot hij zijn stulpje mag bewonen, maar het duurt niet lang meer.

Het huis is bijna zover 😍 thanks @koreman._ voor de top vloer 👌🏽✨

Een foto die is geplaatst door null (@donnyroelvink) op

Bloed is dikker dan water, luidt het gezegde. Dat zal ook zo zijn bij de zusjes Van Dam. Nicolette deelt trots een foto waarop dochters Lola-Lily en Kiki-Kate elkaar stevig omhelzen. 'Onafscheidelijk!', zwijmelt de blondine weg.

Onafscheidelijk... ❤️💗❤️

Een foto die is geplaatst door null (@nicolettevandam1) op

De zon mag hier dan wel schijnen, Loiza Lamers heeft Nederland ingeruild voor een land met warmere temperaturen. Vandaag poseert de winnares van Hollands Next Topmodel in een zwart badpak met een cactus daarop afgebeeld. 'Sunday mood', schrijft ze erbij.

Sunday mood! ☀️

Een foto die is geplaatst door null (@loizalamers) op

Schattig! Estavana Polman en haar kleine Jesslynn namen vandaag de tijd voor een selfie en dat levert een aandoenlijk kiekje op. Het meisje kijkt met haar grote ogen de camera in, terwijl mama Estavana een glimlach tevoorschijn tovert.

❤️

Een foto die is geplaatst door null (@estavana) op

De Vliegende Vrienden was gisteren een groot succes, zo vindt ook Nick Schilder. De Volendamse zanger blikt kort terug op het festival en plaatst een foto waarop hij met André Hazes staat. Eén dingetje: Hazes is zo klein dat slechts de helft van zijn hoofd te zien is. 'Hahaha! Deze foto!', reageren volgers.

Wat was het een topdag gisteren!! 🚁❤️ @andrehazes #vliegendevrienden

Een foto die is geplaatst door null (@nickschilder) op

Het lijkt erop dat Sylvie Meis elke ochtend wel ergens anders wakker wordt. Vandaag opent de blondine haar ogen in het romantische Parijs. 'Goedemorgen beauty', zwijmelen haar fans weg.

Woke up in Paris 💕 #happysunday @serenagoldenbaum @pollysblackdress @kasztelanos Werbung wegen Namensnennung

Een foto die is geplaatst door null (@sylviemeis) op

Babynieuws! William Rutten is gisteren weer papa geworden. De sterrenfotograaf is dolgelukkig met de geboorte van zijn zoontje Wolf Julian. 'Wat zijn we dankbaar!', laat hij weten bij een foto van het ventje.

De één heeft genoeg aan een bakje koffie, Dennis Weening heeft maar liefst twee dubbele espresso's nodig om wakker te worden. Met een duimpje en een nog half slaperig gezicht laat hij weten dat hij de zondag zo graag begint.

En zo begin ik de zondag met een speciale dubbele espresso

Een foto die is geplaatst door null (@dennisweeningofficial) op

'Wat voor actiefiguur zou jij zijn?', vraagt Rico Verhoeven aan zijn fans op Instagram. De kickbokser is zelf ook omgetoverd tot een poppetje en staat onder meer naast een figuur uit Toy Story. 'PS, mijn favoriet is Captain America', laat Rico weten.

Miljuschka Witzenhausen danst niet alleen de sterren van de hemel in Dance Dance Dance, vandaag is ze ook van plan om de keuken in te duiken. 'Cooking my ass of today!', schrijft ze bij een foto waarop ze lachend de camera inkijkt.

Cooking my ass of today! Er komen weer heel veel recepten jouw kant op😘

Een foto die is geplaatst door null (@miljuschka) op

Wegwezen! Freek Vonk heeft een reusachtige haai gespot voor de kust van Man, een eiland in de Ierse zee. Toch schrijft de tv-bioloog dat er absoluut geen reden tot paniek is. 'Reuzenhaaien eten plankton, kleine beestjes dus, en zeker geen mensen!'

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

  • A Star is Born (14%)
  • Black Panther (8%)
  • Bohemian Rhapsody (56%)
  • BlacKkKlansman (2%)
  • Green Book (7%)
  • The Favourite (4%)
  • Roma (8%)
  • Vice (1%)
5733 stemmen