Maan de Steenwinkel
Volledig scherm
Maan de Steenwinkel © BrunoPress

Maan ontroert 98-jarige Skippy en zwangere Anouk heeft ‘klein buikie’

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Ouders Ruud de Wild en Tatum Dagelet glimmen vandaag van trots. Dochter Toy heeft haar Havo-diploma gehaald.

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk spreekt over ‘een klein buikie’, waar ze lekker mee door het park loopt.

Het was de duizendste RTL Boulevard voor Luuk Ikink. En die werd daar een beetje ongemakkelijk van en collega Vivienne van den Assem vindt dat helemaal goed, zo te zien. 

Er is een bijzondere vriendschap ontstaan tussen Maan de Steenwinkel en verzetsstrijder Skippy. De zangeres zorgde voor honderden kaartjes voor zijn 98ste verjaardag en dat ontroert de heer op leeftijd.

Kleine Dré heeft een goede reden om niet naar school te gaan. Hij ziet er veel te cool uit, volgens zijn moeder Monique Westenberg.

Paardenvlogster Britt Dekker heeft in geval van nood alles paraat om in het wild te overleven: een half flesje water en drie emmers fritessaus.

Het weer opengaan van de scholen is voor Fajah Lourens vooral voordelig omdat ze deze skippybal nu weer voor zichzelf heeft.

Martien Meiland mag dan wereldberoemd zijn in Nederland, luxeartikelen als een wc-rolhouder gunt hij zichzelf niet.

Je gaat aan de travailler😂 20:30 SBS6

19.7k Likes, 652 Comments - Martien Meiland (@martienmeiland) on Instagram: "Je gaat aan de travailler😂 20:30 SBS6"

Het lijkt erop dat de kappers in de buurt van Jan Versteegh nog niet open zijn.

Dieetgoeroe Sonja Bakker heeft een handig touwtje aan haar jurk voor wanneer ze zichzelf even de mond wil snoeren.

De leegte op de Amsterdamse Dam vanwege de coronacrisis is niet alleen máár droevig. Ferry Doedens kan er eindelijk in alle rust poseren.

Josh, het zoontje van Chantal Bles, heeft een slabbetje dat geknoeid voedsel handig opvangt. Dat is geen overbodige luxe.

Oud-voetballer Evgeniy Levchenko kan tijdens de coronacrisis moeilijk de bloemetjes buitenzetten. Deze ‘quarantaine-krans’ biedt uitkomst.

Marieke Elsinga kent de kracht van het doseren. Het is pas maandag en dus moeten haar volgers het doen het een halve glimlach.

Zangeres Eva Simons wil niet de indruk wekken dat ze hier stoer probeert te doen. Dit zwarte gevaarte draagt ze voor de veiligheid.

Douwe Bob onthult hoe hij zijn stem ook tijdens de coronacrisis zo goed houdt.

#nomnomnom

688 Likes, 35 Comments - 𝕯𝖔𝖚𝖜𝖊 𝕭𝖔𝖇 (@douwebob) on Instagram: "#nomnomnom"

Het gezicht van acteur en fietsfanaat Leo Alkemade wordt met de dag minder aerodynamisch verantwoord.

Zangeres Janne Schra heeft een aangenaam gat gevonden in de coronaregelgeving. Knuffelen met auto’s mag namelijk wél.

Julia Tan, de dochter van Humberto, weet dat je wallen eerst moet benadrukken voordat je ze kunt verhullen.

Ondanks zijn achternaam heeft Luuk Ik‘ink’ geen tatoeages. Dat moest veranderen.

Sommige stijlkenners hebben vooral verstand van wat ándere mensen goed staat. Hier een foto van Leco van Zadelhoff in zijn nieuwe kaftan.

Xelly Cabau van Kasbergen besefte ineens dat het helemaal niet erg is dat zus Yolanthe ouder en wijzer is. Dat betekent immers dat zij jonger is!

Actrice Barbara Sloesen is bezig met opnames voor een vermoedelijk baanbrekende film over de liefde tussen mens en geit, meldt ze.

Toen Qmusic-dj Fien Vermeulen beloofde in haar bikini in de Eem te springen als haar foto duizend reacties zou krijgen, wist ze zeker dat het nooit zou gebeuren. Dat liep anders.

🐬🐋🐳🐟🐠 Inschattingsfoutje gemaakt op die 1000 reacties. Maar deze 100K durf ik aan🙋🏼‍♀️ O ja, en dan doneren jullie allemaal 1 euro aan het Jeugdsportfonds! #beloftemaaktschuld

15.8k Likes, 825 Comments - Fien Vermeulen (@fienvermeulen) on Instagram: "🐬🐋🐳🐟🐠 Inschattingsfoutje gemaakt op die 1000 reacties. Maar deze 100K durf ik aan🙋🏼‍♀️ O ja, en dan..."