Maan ontroert met vertolking Ik heb je lief in Het Mooiste Liedje

VideoMaan de Steenwinkel heeft gisteren met haar vertolking van Ik heb je lief hoge ogen weten te gooien. De 22-jarige zangeres bracht het nummer van Paul de Leeuw ten gehore in het SBS-programma Het Mooiste Liedje, waar ruim 500.000 mensen op afstemden. ‘Traantje weggepinkt', laten kijkers weten op sociale media.

In Het Mooiste Liedje, waarvan Johnny de Mol de presentator is, brengen elke week bekende zangers, waaronder Maan, Roel van Velzen, Marco Borsato, Glennis Grace en Tino Martin, twee grote hits van eigen bodem ten gehore. Gisteravond werden klassiekers als Radar Love, De vlieger, Venus, Wereld zonder jou en Zij maakt het verschil gezongen voor het publiek in de zaal en de kijkers thuis.

Ook Maan de Steenwinkel was weer te zien in de aflevering van gisteren. De brunette vertolkte de nummers Papa  van Stef Bos en Ik heb je lief van Paul de Leeuw. Vooral haar versie van het laatst genoemde lied kon rekenen op veel complimenten. ‘Sorry Paul, ze heeft je nummer een gouden randje bezorgd', schrijft iemand onder de video op YouTube. En een ander: ‘Vreselijk mooi zeg'.

Maan wist de kijkers van het programma zelfs zo te ontroeren, dat er ‘een traantje’ weggepinkt moest worden. ‘Verdomme Maan, zit hier te janken op de bank', laat iemand op Twitter weten.

Maestro

Andere programma's die het gisteren goed deden waren het Achtuurjournaal (1.898.000) en Zondag met Lubach (1.074.000). De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Maestro wist bijna 1,5 miljoen kijkers te boeien.

Op Expeditie Robinson stemden 1.466.000 mensen af. AD-verslaggever Dennis Jansen schreef in zijn rubriek Expeditie Jansen onder meer: ‘Shary-An is de Ludo Sanders van Expeditie Robinson.’

Volledig scherm
Maan de Steenwinkel in Het Mooiste Liedje © SBS6

José T_M on Twitter

Prachtig....traantje weggepinkt @maan #ikhebjelief #hetmooisteliedje

AKL on Twitter

Mooi #maan ... ik heb je ook lief 💚 #hetmooisteliedje

null

null