Volledig scherm
Maan © ANP

Maan schittert in roze galajurk, Doutzen showt fitte lichaam

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Maan weet de harten van haar fans weer sneller te laten kloppen. De zangeres schitterde in een roze jurk tijdens het Nationale Ballet. ‘Wat ben je mooi', zwijmelen haar volgers.

Het is vandaag een speciale dag voor Nicolette van Dam: haar oma is jarig. ‘Ze is zo speciaal voor mij', schrijft ze trots bij een kiekje van haar oma met haar dochters.

Topmodel Doutzen Kroes poseert vandaag in een zwarte bikini op het strand. ‘Size does matter', luidt het opvallende bijschrift. Fans van de blondine speculeren erop los: waar doelt Doutzen op?

Britt Dekker kan niet meer wachten: vanavond is te blondine met haar paard George voor het eerst te bewonderen tijdens een show. ‘Zooo spannend', laat de paardenvlogster weten.

Zanger André Hazes woont even niet meer samen met zijn vriendin Monique, maar zijn zoontje hoeft hij in ieder geval niet te missen. 'Look who's back', schrijft Hazes.

Presentatrice Chantal Janzen is op de kinderboerderij met haar zoon Bobby en dat is een beetje confronterend.

Een avondje ongestoord voetbal kijken is blijkbaar niet weggelegd voor beste vrienden Patrick Martens en Georgina Verbaan, maar gelukkig hebben ze de foto’s nog.

Wendy van Dijk is vrolijk wakker geworden vandaag en proost alvast op het weekend.

Expeditie Robinson-ster Nicolette Kluijver begint de dag met een vers bakje gesponsorde ontbijtgranen.

Lang voordat broers Enzo en Milan Knol beiden een glansrijke carrière hadden als YouTube-ster, hadden ze iets anders gemeen: een kek bloempotkapsel.

Presentatrice Ellie Lust is zo lekker gewoon gebleven.

En ook Paul de Leeuw heeft geen last van sterallures. Hij dook in zijn verkleedkist en transformeerde tot zijn typetje Annie de Rooij op de achterbank van een auto.

Froukje de Both straalt in zwart-wit vandaag, vinden haar volgers unaniem.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
18490 stemmen