Maarten van Rossem.
Volledig scherm
Maarten van Rossem. © Brunopress

Maarten van Rossem 's nachts aangevallen: ‘Hij begon me te stompen’

Maarten van Rossem is een fervent wandelaar, maar de bekende historicus onthult in zijn podcast dat dit niet altijd zonder risico is. Tegenwoordig gaat hij op een vroeger tijdstip op pad, maar toen hij jonger was liep hij vaak 's nachts. In zijn eigen Utrecht werd het jurylid van De Slimste Mens toen aangevallen. ,,Ik dacht: ik moet me zo snel mogelijk uit de voeten maken.”

5 reacties

 • Martin van den Heuvel

  1 jaar geleden
  @ JOHN MULDER Die "bezuinigingen" zijn al 40 jaar aan de gang. "Bezuinigingen" tussen aanhalingstekens omdat het geen bezuinigingen ZIJN als je na de zogenaamde bezuinigingen de belastingen voor hoge inkomens en grote ondernemingen verlaagt. Ondertussen is de vennootschapsbelasting meer dan gehalveerd. Het hoogste belastingtarief voor personen is verlaagd van 72 naar 49,5 % en 2 grote belastingschijven van 42 % zijn verlaagd naar 37 %. De gevolgen: extreme armoede onder die ANDERE mensen.
 • Johan Seinen

  1 jaar geleden
  Het is ronduit te gek voor woorden, er is absoluut geen enkel respect meer, iedereen vindt dat zijn of haar gelijk absoluut onbetwistbaar is en degene met een andere mening of zienswijze dient op zijn minst verbaal op zijn plaatst te worden getrapt.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  John Mulder @ Henk Papack dit incident was jaren geleden. Heeft weini* tot niets te maken met de huidige bezuinigingen.
 • Ruud de Vos

  1 jaar geleden
  Ik ben vroeger bedreigd en fysiek aangevallen door een voormalige werkgever in de tijd dat ik nog als taxichauffeur werkzaam was. Turks temperament zullen we maar zeggen.
 • Henk Papack

  1 jaar geleden
  Bezuiniging op bezuiniging in de gezondheidszorg; zie hier het resultaat van de marktwerking in de zorg.