Volledig scherm
© EPA

Mac Miller overleden door fentanyl en coke

Mac Miller is in september op 26-jarige leeftijd overleden aan een mix van fentanyl en cocaïne. Dat blijkt uit het definitieve rapport van de lijkschouwer, dat TMZ in handen heeft.

De officiële doodsoorzaak van Miller is ‘een mix van drugs, waaronder fentanyl en cocaïne in combinatie met alcohol’, staat in het toxicologisch rapport. Zijn dood was het gevolg van een overdosis.

De rapper, wiens officiële naam Malcolm James McCormick was, werd op 7 september dood aangetroffen in zijn slaapkamer. Naast hem lagen een potje pillen en een lege fles drank. Toen de hulpdiensten bij hem thuis arriveerden was hij al overleden.

Mac Miller ging al langer gebukt onder problemen met drugs. Dat was ook de reden dat zijn relatie met Ariana Grande op de klippen liep.

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.