Ill be the Bride 💍💍💍 Married. to Amazement! 👑 #soulmate

Een foto die is geplaatst door null (@madonna) op

Madonna bedolven onder kritiek na 'spuuglelijke' selfie

Queen of Pop Madonna (59) heeft vandaag een wagonlading kritiek over zich heen gekregen vanwege een 'spuuglelijke' selfie. Haar volgers op sociale media vinden dat het kiekje vanuit de verkeerde, weinig voordelige hoek is genomen. 

Bij het kiekje, waarop Madonna te zien is in een witte jurk inclusief bruidssluier met zilveren 'muziekdiadeem', schrijft de hitzangeres 'ik ben getrouwd...met fantastisch zijn'.  Ze maakte de foto waarschijnlijk door haar smartphone met beide handen ver boven haar hoofd te houden en vervolgens richting gezicht te fotograferen. Het eindresultaat is , zo stelt een groot aantal volgers, weinig charmant en flatterend door het merkwaardige perspectief: een extreem breed voorhoofd, enorme ogen en een smalle puntkin.

Hardleers 

,,Je lijkt op deze manier stokoud'', reageert iemand. Weer een ander adviseert Madonna zich nooit meer zo te fotograferen: ,,Te lelijk voor woorden.'' Er zijn ook volgers die opperen dat Madonna zich voortaan zou moeten laten adviseren door professionele fotografen. ,,Want dit zich er echt niet uit.'' Madonna heeft nog niet gereageerd op de kritiek die ze overigens ook kreeg bij soortgelijke, eerder gemaakte foto's. ,,Hardleers'', vindt iemand. 

Volledig scherm
© Instagram

I am Here to Serve 👑👑👑👑 #catholicimagination #metgala #Jpgaultier #blessed 😇

Een foto die is geplaatst door null (@madonna) op