Madonna ontbloot tijdens show borst minderjarige fan

Queen of Pop Madonna (57) heeft tijdens haar concert in de Australische stad Brisbane donderdagavond het topje van een vrouw uit het publiek naar beneden getrokken. Daardoor was haar linkerborst kort zichtbaar voor de duizenden concertbezoekers. Internationale media zijn in shock, omdat het om een 17-jarige vrouw ging. Daardoor zou de ster zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik van een minderjarige.

Madonna had de tiener uitgenodigd op het podium tijdens haar concert en trok op een onbewaakt ogenblik aan haar bovenkleding. Ondanks strenge Australische wetgeving op dit gebied kon het slachtoffer er wel om lachen. Ze fatsoeneerde haar kleding direct en sloeg een arm om de artiest.

Inmiddels is duidelijk wie de vrouw is. Het gaat om het Australische fotomodel Josephine Georgiou (zie foto's onder). In een reactie heeft Josephine benadrukt de ondoordachte actie van Madonna absoluut niet erg te vinden. Ze vindt het opmerkelijk dat haar borst is uitgegroeid tot wereldnieuws. De Madonna-superfan had een regulier kaartje voor het concert gekocht. Bij de entree besloot ze een betere ticket aan te schaffen (350 euro in plaats van 100 euro) om vlakbij het podium te kunnen staan. ,,Die investering heb ik er volledig uitgehaald.''

Aangifte
Anders dan Amerikaanse en Australische kranten beweren, piekert Josephine er niet over om aangifte te doen tegen Madonna. ,,Ik neem haar helemaal niks kwalijk. Naast het podium stonden meerdere mannelijke concertmedewerkers steeds naar mij te kijken. Madonna zag dat en haalde vervolgens een geintje met ze uit door mijn borst tevoorschijn te toveren. Ik schrok wel even, maar eigenlijk  kon ik er alleen maar keihard om lachen.''

Anders dan eerder deze week begon Madonna ditmaal wel bijna op tijd aan haar concert, slechts twintig minuten na het geplande aanvangstijdstip. Woensdagavond verscheen ze meer dan twee uur te laat op het podium en begon ze pas om 23.22 uur in plaats van 21.00 uur.

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
24089 stemmen