Volledig scherm
© ap

Madonna: 'Oudere mannen zijn niet avontuurlijk'

Madonna vindt mannen van haar leeftijd niet interessant genoeg om te daten. The Queen of Pop zoekt een avontuurlijke man die haar wilde levensstijl aankan. ,,Oudere mannen zijn minder gewaagd en missen vaak die spanning,'' aldus de 56-jarige cougar.

Volledig scherm
Madonna en regisseur Guy Ritchie waren getrouwd van 2000 tot 2008 en hebben samen twee zoons. © afp
Volledig scherm
Madonna en Brahim delen een intieme tongzoen tijdens een optreden in Brazilië, in 2012. © bruno

Dat Madonna zich niets aantrekt van voorgeschreven regels is niet opmerkelijk. ,,Het gebeurt gewoon'', vertelt de zangeres over haar relaties met jongere toyboys. ,,De meeste mannen van mijn leeftijd zijn getrouwd en hebben kinderen. Ze zijn niet date-waardig''. De single moeder van vier kinderen stelt nogal wat eisen aan haar toekomstige lover. ,,Ik ben een avontuurlijk persoon en leid een stormachtig leven. Ik bedoel, een man moet behoorlijk open-minded en avontuurlijk zijn om mijn wereld aan te kunnen. Oudere mannen staan vaak minder open voor avontuur dan jongere kerels'', vertelt de zangeres aan de New York Daily Mail.

Liefdesverdriet
Madonna's ex-man, Guy Ritchie, is tien jaar jonger dan de zangeres. Sinds haar scheiding in 2008 heeft ze een arsenaal aan jongere minnaars gehad. Haar langste relatie was die met danser Brahim Zaibat (28). Het stel was samen van 2010 tot 2013. Snel daarna liet de vamp haar oog vallen op de Nederlandse danser Timor Steffens (27). Een liefdesrelatie tussen de twee is nooit bevestigd, maar duidelijk is dat het duo het goed met elkaar kan vinden. The Queen of Pop zou op haar nieuwe album Rebel Hearts zelfs een liedje hebben gewijd aan haar liefdesverdriet na de breuk met één van haar toyboys.

Discriminatie
Duidelijk mag zijn dat het 56-jarige idool zich niets aantrekt van haar leeftijd. ,,Ik ben nog een perfecte vorm. Ik kan mijn kont laten zien als ik dat wil. Of ik nou 56, 66 of 76 bent'', vertelt de blondine over haar opmerkelijke outfit keuzes van de laatste tijd. ,,Wie zegt er dat ik mijn billen niet mag laten zien? Dat is discriminatie op geslacht én op leeftijd.''

Volledig scherm
Potentiële liefde van Madonna: de 27-jarige Rotterdamse danser Timor Steffens. © Sanne Donders
Volledig scherm
De zangeres verscheen in niet veel meer dan een lingeriesetje op de Grammy's. © epa

poll

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

Welke reclame wint de Gouden Loeki 2018?

  • Lidl (20%)
  • AH (4%)
  • Jumbo (31%)
  • Plus (11%)
  • Calvé pindakaas (7%)
  • Heineken (3%)
  • Staatsloterij (16%)
  • Dierenbescherming (5%)
  • Nationaal Comité 4 en 5 mei (2%)
  • McDonald's (2%)
29635 stemmen