Make-over voor Angela en Gordon gespot in nudistenpak

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Presentatrice Angela Groothuizen kreeg twee weken geleden een nieuwe coupe aangemeten door meesterkapper Leco van Zadelhoff. Vandaag ging hij bij zijn hoogblonde vriendin aan de gang met een krultang. Et voila: de 58-jarige Angela is bijna onherkenbaar!

Lets go curly... @angelagroothuizen ... #bob #lecolook #hair #makeup

Een foto die is geplaatst door null (@lecolook) op

Volledig scherm
© RV

Schrijfster Heleen van Royen en haar 25-jarige dochter Olivia keken vandaag tijdens een afspraakje liever naar hun telefoon dan naar de lunchkaart. ,,Wanneer je realiseert dat je een mini-me hebt'', aldus La Van Royen over de verslavingsgevoeligheid van haar en Olivia, die ze kreeg met haar ex Ton van Royen.

When you realize you have a mini-me. #love #motherdaughter #shelooksjustlikeme 📸 @moniquevivianschalkwijkdewit

Een foto die is geplaatst door null (@heleenvanroyen) op

Het Zoetermeerse topmodel Romee Strijd en haar vriend Laurens van Leeuwen - de zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen - hebben het razend drukke New York verruild voor de rust van de Nederlandse landerijen. Het verliefde stel liet zich vandaag tijdens een lachbui vastleggen voor een blauwe molen op een onbekende locatie.

🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱

Een foto die is geplaatst door null (@romeestrijd) op

Estelle Cruijff is beetgenomen door haar personal trainer Guy. De blondine dacht aan een gezamenlijke lunch, hij dacht (vanzelfsprekend) aan een intensieve work-out.

Hoe het leven van rapper Yes-R (Yesser Roshdy) eruit ziet? Nogal overzichtelijk, zo blijkt uit een imposante update vanuit de sportschool. ,,Trainen + studio + optreden = alles dat ik doe'', aldus de 31-jarige Amsterdammer, die ook nog de trotse vader is van Yessin en Céline.

Gym + Studio & StageLife = All I Do 🙌🏼 #healthylifestyle @reebokcrossfit020 #4pack😜

Een foto die is geplaatst door null (@yesr) op

Het was al bekend, maar deze beelden bevestigen nog maar eens hoe goed topmodel Doutzen is in schaatsen. De Friese schone gleed vorige week, onder toeziend oog van zoon Phyllon en dochter Myllena-Mae, op haar Noren over de Friese slootjes als een Olympisch schaatsster. 

Ferri Somogyi (44) en zijn 19 jaar jongere vriendin Noëlle van Stek verwachten later dit jaar hun eerste kindje. Nu het nog rustig is in het leven van de GTST-acteur, besteedt hij de nodige tijd om zijn fysiek en conditie wat op te krikken. Dat doet hij lezend op een hometrainer. 

3e week in van #strkpln #strakplan nu al mooi resultaat! @ramsesjedeloo

Een foto die is geplaatst door null (@ferrisomogyi) op

Nadat ze het voorlaatste seizoen van The Voice of Holland won, bleef het een beetje stil rond zangeres Pleun Bierbooms. Dus heeft ze tijd genoeg om op het Indonesische eiland Bali in gesprek te gaan met een ietwat opgewonden aap.

Made new friends in Bali, zie jij wat ik zie?

Een foto die is geplaatst door null (@pleunbierbooms) op

Frans Bauer heeft eindelijk het geheime recept van zijn favoriete frikandel prijsgegeven. Men neme een frikandel, snijden deze open en voorzien de lekkernij van wat klodders piccalilly, uitjes en een kwak pindasaus. Een Bauer Speciaal, aldus Frans.

De Bauer Frikandel !! Beleef het allemaal in “ Frans Bauer in Amerika “ Vanaf 17 Maart NPO 1 !!! 22:10

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

Birgit en haar zus Katja Schuurman bombarderen sociale media al een paar dagen met kiekjes uit vervolgen jaren waarin ze samen of met hun ouders over de wereld reisden. Doel van al die foto's: een toekomstig reisboek van Katja alvast wat onder de aandacht brengen. 

Pip Pellens speelt een rol in de tv-serie Zomer in Zeeland en tijdens de opnamen ging er kennelijk wat mis. Toen Pip haar zonnebril af wilde zetten, kwamen haar blonde lokken vast te zitten. 

Johnny de Mol en zijn halfbroer Kaj Lerby hebben het Griekse eiland Lesbos met een bezoekje vereerd, omdat de presentator zich voor zijn stichting Movement on the Ground sterk maakt voor de internationale vluchtelingenproblematiek.  Johnny en Kaj hebben dezelfde moeder: Willeke Alberti. Volgens Johnny gaan ze op Lesbos gevluchte familie bijstaan.

Actrice Gabi Blaaser schaamt zich er absoluut niet voor: ze lepelt met het grootste gemaakt een hele pot chocopasta leeg. 

#nutella lover 😋

Een foto die is geplaatst door null (@gabiblaaser) op

De voluptueuze souldiva Shirma Rouse heeft niet alleen een dijk van een stem maar ook een gezonde dosis humor. Ze poseerde op de Pontjesbrug in Willemstad (Curaçao). Let wel: pontjesbrug en geen pondjesbrug. Rouse heeft al jaren last van overgewicht door een schildklierafwijking waardoor haar stofwisseling te langzaam is.

GOODVIBES #catchingsomesun #niksandersdanliefde 📷 @morrisneuhaus #tui #tuigrammers

Een foto die is geplaatst door null (@shirmarouse) op

Gordon heeft zich in een maf kostuum gehesen dat ooit door Tineke Schouten in één van haar shows werd gebruikt. Goor hoopt met deze nudistenoutfit eindelijk de man van zijn dromen te scoren.