Johnny Depp
Volledig scherm
Johnny Depp © EPA

Manager Johnny Depp ontkent terugkeer Pirates of the Caribbean

Berichten dat Johnny Depp in onderhandeling is om zijn rol als Captain Jack Sparrow in the Pirates of the Caribbean-filmreeks weer op te pakken, zijn niet waar. Dat heeft het management van de acteur laten weten.

  1. Geruchtenmolen draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

    Geruchten­mo­len draait op volle toeren: toch nieuwe Pirates-film met Johnny Depp?

    Het is ondertussen vijf jaar geleden dat de laatste Pirates of the Carribean-film in de bioscoopzalen verscheen. Acteur Johnny Depp (59) had in 2021, tijdens het filmfestival in San Sebastian, nog toegegeven dat hij dolgraag opnieuw in de huid zou kruipen van de piraat Jack Sparrow. Maar tijdens de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (36) zei hij dat hij dat nooit meer zou doen. Nu lijken er toch gesprekken aan de gang te zijn met Disney. ,,Ik wil Jack Sparrow een waardig afscheid geven.”
  2. Na gebroken been op podium krijgt Goldband-zanger ook nog wespensteek in mond: ‘Boaz is net een tank’

    Na gebroken been op podium krijgt Gold­band-zan­ger ook nog wespen­steek in mond: ‘Boaz is net een tank’

    Alsof het breken van zijn hielbeen op de mainstage van Rock Werchter nog niet erg genoeg was, werd zanger Boaz Kok enkele uren later ook nog in zijn mond gestoken door een wesp. Dat vertellen de managers van Goldband vandaag in podcast De Machine van 3voor12. Daarmee leek de rampdag compleet voor de zanger, die een dag later met Goldband alweer zou optreden op festival Down The Rabbit Hole.